Kefaret Dizisi 28. Bölüm Full İzle Star Tv! 30 Mayıs 2021 Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kefaret dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından ekrana uyarlanan yapım ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken yapım her hafta pazar günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

FOX TV ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımları arasında yayın hayatına başlayan Kefaret dizisi yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. işlediği konunun ilginçliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi ünlü yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanıyor. Müzik öğretmeni Zeynep ismindeki kadının yaşamını konu edinen Kefaret, ilginç hikayesi ile izleyicilerin ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Büyük bir ilgi ile takip edilen dizinin başrol oyuncusu Zeynep’in hayatı sadece bir günde değişiyor. Kısa sürede kızı da dahil olmak üzere her şeyini kaybetmiş olan Zeynep yanında kimsenin olmaması üzerine ise intihar etmeye karar vermiştir. Ama yanında kalan kişi ise onun için işini bile kaybetmeye göze almıştır. Sinan ve Zeynep arasındaki aşka odaklanan dizi her hafta Pazar akşamı saat 20.00’de FOX TV ekranında oluyor.

Kefaret Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin ekranlara gelen son bölümünde Arzu kızını görmek için büyük bir risk almaya karar vermişti. Zeynep özellikle Sude’yi kaybetmemek için çok çetin geçecek olan bir hukuki süreç içine girmişti. Karşılaşacağı zorlukları erkenden öğrenerek de bu yolda nelere dikkat etmesi gerektiğini daha iyi şekilde anlama olanağı bulmuştu. Diğer yandan Münevver ve Kadir ise evliliklerinde oluşan sorunu çözmek için terapiste gitmeye karar vermişti. Terapistte yaşayacakları ise ilişkilerini gözden geçirmelerine ve nerelerde hatalar yaptıklarını anlamaları için kendilerine fırsat verecekti. Meltem de güzel ve ışık saçan bir hayata doğru hızlı adımlar ile yol almaya devam etmektedir. Diğer yandan Zeynep ve Sinan ise balayına çıkmış ve romantizm dolu anlar yaşamaya başlamışlardır. Özellikle ikilinin birbirlerine olan sevgileri duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Arzu ise Ahmet’in evinde kendisine getirilen sınırların dışına çıkarak Elif’i görmek için büyük bir risk almaya karar vermişti.

Kefaret Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınladı mı?

Merakla beklenen dizinin yeni bölümüne dair fragman yayınlandı. Yine çok heyecan dolu şekilde geçecek dizi Pazar akşamı saat 20.00’de Fox TV’de yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.