Menajerimi Ara 39. Bölüm Full İzle Star TV! 30 Mayıs 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sevilerek takip edilen ve ekranların ilginç dizileri arasında hikayesi ile öne çıkan Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına toplamayı sürdürüyor. Her Pazar akşamı Star TV ekranlarında yer alan dizi ilgi çekici konusu ile ilk bölümden itibaren merakla takip ediliyor. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında olacak.

Menajerimi Ara Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

İlginç öyküsü ile izleyicilere keyif dolu anlar yaşatan dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanmıştı. Uzun zamandır yapılan proje kapsamında La Casa de Papel projesine dönük olarak düşünülen oyuncular son anda farklı nedenlerden ötürü gelmeyince üç menajer büyük bir öfkeye kapılmıştı. Bunun üzerine ise Dicle, daha önceden tanımış olduğu Alper için harekete geçmiş ve kendisini buna ikna etmek ister. Dicle, Ceyda’nın asistanı tarafından ajanstan kaçırılan Alper’e söz konusu projedeki rolden bahseder ve onu da Ego Ajans’tan yüz çevirmemesi için ikna etmek için elinden geleni yapmıştı. Dicle ise diğer tarafından Alper ile görüşmesini devam ettirirken diğer taraftan da çocuk oyuncusu olan Melek’in şiddet gördüğü gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalmıştı. Diğer yandan ise Ay Yapım’ın yeni projesi olan Ada Masalı için de önemli gelişmeler yaşandı. Projenin yönetmeni, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ile çalışmak istemektedir. Ayça’nın menajeri olan Kıraç ve Alp’in menajeri olan Çınar başrol fırsatını çok büyük bir sevinç ile karşılamışlardı ve bu rolü kaçırmamak için oyuncularını da var olan projelerinden vazgeçirmek için çeşitli yollar aramaya koyulmuşlardı. Özellikle menajerlerin oyuncularını yeni projeye ikna etmeleri için verdikleri mücadele eğlence dolu sahnelere neden oldu.

Menajerimi Ara Dizisi 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yine eğlenceli senaryosu ile ekranlara gelerek izleyici ile buluşacak olan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Pek çok sorunun ve gelişmenin açığa çıkacağı dizinin yeni bölümünde izleyiciler büyük keyif alacak. Dizi Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.