Müge Anlı Tamamı Tek Parça 31 Mayıs 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı ilginç konularla seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Şüpheli kayıp ve ölümleri araştıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, elde ettiği ipuçlarını her yeni bölümünde kamuoyu ile paylaşıyor. Seyircisinin ilgiyle takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Türkiye'nin gündeminde de olan Nevşehirli kayıp üç kadının akıbetini araştırmaya devam ediyor. İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm ayrıntılar...

Türkiye'nin en uzun soluklu gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yana seyircisiyle buluşuyor. Ele aldığı konularla Türkiye'nin gündemine oturmayı başaran programın yapımcılığını ve sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı üstleniyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşen Müge Anlı ve ekibi gerçeği araştırıyor. Her bölümünde yeni ipuçlarını izleyicisiyle paylaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Bir müddettir Nevşehir'de kaybolan üç kadın arasındaki bağlantıyı araştıran Müge Anlı, elde ettiği yeni ipuçlarıyla seyircisini şaşırtıyor. Son bölümüyle gündeme bomba gibi düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Ahmet Taşkın hakkındaki iddialarla çalkalanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.


Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 28 Mayıs’ta Neler Yaşandı?


Reyting rekortmeni program Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına en son 28 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde 10 gündür haber alınamayan Turhan ve Firdevs Öztürk'ün şüpheli kaybı ele alındı. Yıllardır haber alınamayan Turhan'ın kardeşi Havva'nın konudaki rolü Müge Anlı ve ekibinin gündeminde bulunuyordu. Kayıp adam ve şüpheli kardeşiyle ilgili ortaya atılan çarpıcı iddia programın gündemine bomba gibi düştü. Kız kardeşleri için öldürülüp Kızılırmak'a atıldığı iddiası konunun yönüne değişmesine neden oldu. Kayıp şahısları ölümle tehdit eden kardeş Yusuf canlı yayına bağlandı. Müge Anlı, Yusuf'un silahlı yağma ve yakalanmamak amacı ile öldürme gibi suçlardan hala daha 2 dosyasının Yargıtay’da olduğunu ortaya çıkardı. Yusuf ise dosyası olduğunu bilmediğini ifade ederek, hakkında ortaya atılan iddiaların tamamını reddetti.


Yusuf'un Mehmet hakkında ortaya attıkları ise seyirciyi şoke etti. Yusuf, Mehmet'in uyuşturucu kullanma, ruhsatsız silah bulundurma ve adam öldürme gibi birçok suçu olduğunu iddia etti. Kardeş Yusuf, 1990 yılından sonra kız kardeşinin kayıp olduğunu ve kız kardeşinin eşi ile kendilerinin anlaşmaması üzerine kardeşlerini alıp Kayseri’ye getirdiklerini belirtti. Kız kardeşinin Mehmet'in yanında kaldığını ve bir süre sonra da Mehmet'in kendisine "Ben Havva’yı yurtdışına yollayacağım" dediğinden bahsetti. Bunun ardından Yusuf'un ortaya attığı iddialar ise izleyenlerin kanını dondurdu. Yusuf, Mehmet'in "Ben Havva’yı öldürdüm Kızılırmak’a attım" dediğini Müge Anlı ve seyircileriyle paylaştı. Nevşehir'den kaybolan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, üç kadının da Ahmet Taşkın ile tanıştığını ortaya çıkarmıştı. Kayıp kadınların akıbetinde kilit isim olan Ahmet Taşkın hakkında ortaya çıkarılan yeni bilgiler Müge Anlı seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Ahmet Taşkın'ın sevgilisi Lale'nin eşinin de öldürülmüş olduğunu ortaya çıkaran Müge Anlı, Lale'nin kocasını kim öldürdü sorusunu sormaya başladı.


Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?


Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta sonu arasından sonra seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 31 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Ahmet Taşkın'ın kayıp kadınların akıbetindeki rolünü araştırmaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00'da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.