Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 31 Mayıs 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV'nin fenomen programı Esra Erol'da sevenlerinin karşısına canlı yayın aracılığıyla çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı konularla gündemlere bomba gibi düşen Esra Erol'da ilginç ihanet öyküleri ile izleyenlerini şaşırtmayı başarıyor. İzleyenlerinin büyük bir merakla beklediği ise Esra Erol'da programının yeni bölümleri oluyor. İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 28 Mayıs’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu?Esra Erol programı 31 Mayıs gündemleri neler olacak? İşte tüm detaylar...

Seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Esra Erol'da programı, ele aldığı ilginç ihanet hikayeleriyle izleyenlerinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen Esra Erol'da, konuklarının hüzünlü hikayelerini ekranlara taşıyor. Konuklarının sorunlarına çözüm olmayı da başaran Esra Erol ve ekibi, gerçekleştirdikleri hayallerle de bir hayli konuşuluyor. Esra Erol'da programı hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.


Esra Erol Programı 28 Mayıs’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?


Esra Erol'da programı seyircisinin karşısına en son 28 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Çocuk sahibi olmak isteyen Didem ve eşi, yardım için Esra Erol'da programının kapısını çalmıştı. Didem'in annesi Gülşen, çocuklarının tek umudunun Esra Erol olduğunu söylemişti. Maddi olarak yeterli güce sahip olmayan çift Esra Erol'da programı tarafından Doktor Ali Osman Koyuncuoğlu’na gönderilmişti. Doktor Ali Osman Koyuncuoglu'na teşekkür eden Esra Erol, çifte verdiği müjdeyle stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hamile olduğunu öğrenen Didem, eşi Fatih ile birlikte gözyaşlarını tutamadı. Programın bir diğer konusu olan Mine ve Ramazan'ın yüzleşmesi izleyenlerin bir hayli ilgisini çekti. Ramazan, Mine ile bir düşmanlığı olmadığını ve Mine'nin kendi yaptığından kendisinin utanması gerektiğini söyledi. Mine ise programdan 5 dakika önce Aydemir'in kendisini arayıp; "abla bizi yayına çıkarmışlar, telefon dinlemededir" dediğini söyledi. Bu iddia ile çalkalanan Esra Erol'da programı, Aydemir'in Mine'yi muhtarlığa çağırdığını ortaya çıkardı.


Programın yeni konuklarından olan Yeşeren, Mükrem ile evlenirken çorap bile istemediğini ve hiçbir zaman açgözlü olmadığını ifade etti. Sadece huzur istediğini belirten Yeşeren, Mükrem ile nişanlı kaldığı 7 ay boyunca Mükrem'in cebine harçlığı kendisinin koyduğunu ifade etti. Bir hayali daha gerçekleştiren Esra Erol'da programı Seyfettin ve Nuray'ın düğününü yaptı. Gelinlik ve damatlık ile stüdyoya gelen çift, 7 yıldır hayal ettiği anı Esra Erol'da ve ekibi sayesinde yaşadı. Esra Erol'da programında bir araya gelen Yusuf, Ömer ve Emre, dün akşamlarının güzel geçtiğini ve bir daha ayrılmayacaklarını dile getirdi. Ömer ve Emre için stüdyoya gelen Lamiya, oğullarını bulduğu için gözyaşlarını tutamadı.


Esra Erol Programı 31 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?


Esra Erol'da programı 31 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yüzleşmelerde ikinci perdeye geçecek olan Esra Erol'da programının anneleriyle buluşan Ömer ve Emre'den son kararı alması bekleniyor. Esra Erol'da bugün saat 16.20'de canlı yayın ile ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.