Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 31 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 716. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların sevilen ismi Seda Sayan, sezonun başından bu yana Gelinim Mutfakta programını sunuyor. Kanal D ekranlarından yayınlanan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerin birbiriyle yarışını konu alıyor. Her gün birincisinin bir çeyrek altın aldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 28 Mayıs kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 31 Mayıs günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Sanat camiasının sevilen ismi Seda Sayan tarafından sunulan Gelinim Mutfakta programı, kıyasıya bir yarışı ekranlara taşımaya devam ediyor. Sevilen formatı ve tatlı atışmalarıyla izleyicisini ekranlara kilitleyen program, dört gelinin yemeklerini yarıştırmasını konu alıyor. Kaynanaların isimlerini bilmediği tabakları tatması puan verme aşamalarında ekran başındakilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, cuma günleri bir gelini elerken, bir geline 5 bilezik hediye ediyor. Gün birincisine her gün çeyrek altın veren Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün, saat 13.15'te yayınlanıyor.


Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 28 Mayıs Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?


Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, izleyicisiyle en son 28 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla buluştu. Kabaklı Peynirli Çekme Börek yemeğinin yapıldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta'nın bu bölümünde hafta finali gerçekleştirildi. Gelin adaylarından en düşük puanı alan gelin adayını elerken, en yüksek puanı alan gelin adayına 10 bin TL değerinde beş altın bilezik hediye edildi. Kıyasıya bir yarışın sergilendiği programın bu bölümünde gelinler kendilerine verilen tarife en yakın tabağı ortaya çıkarmak için çabaladı. Yemek yaparken birbiriyle atışan gelinler renkli dakikaların ortaya çıkmasını sağladı.


Gün puanlarının belli olduğu yarışmada gelin Esra 19 puan ile birinci olurken, 9 puan alan Seda sonuncu olarak sıralamadaki yerini aldı. Birinci olan gelin Esra'yı 17 puanla Neslihan ve 14 puanla Yağnur takip etti. Gün puanlarının ardından hafta puanlarına geçen Seda Sayan, elenen gelinin 59 puan ile Neslihan olduğunu açıkladı. 5 altın bileziğin sahibinin de belli olduğu Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında 86 puan alan Yağnur haftanın birincisi oldu.


Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 31 Mayıs Günün Birincisi Belli Oldu Mu?


Lezzetlerin yarıştığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının 31 Mayıs 2021 tarihindeki gün birincisi bugün belli olacak. Yeni bir haftaya başlayacak olan program, elenen Neslihan'ın yerine yeni bir yarışmacıyı programa dahil edecek. Saat 13.15’te başlayacak olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.