Kağıt Ev Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 31 Mayıs Kağıt Ev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV’nin sezon sonuna doğru patlattığı dizi Kağıt Ev, reyting sıralamasındaki yerini giderek artırıyor. Ele aldığı farklı bir konu ve oyunculuk performanslarıyla çok konuşulan Kağıt Ev, her pazartesi izleyicisinin kantarına çıkıyor. İnci’yi öldüren Cemre’nin akıbetini merakla bekleyen seyirci dizinin yeni bölümüyle ilgili detayları araştırıyor. Kağıt Ev dizisi 6. bölümde neler yaşandı? Kağıt Ev dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Sezon sonuna doğru yayın hayatına başlayan Kağıt Ev, Fırtına ailesinin dram dolu hayatına ekranlara getiriyor. İzleyici kitlesini her geçen gün büyüten Kağıt Ev, Fırtına ailesini büyük kızı Cemre’nin abisinin sevgilisi İnci’yi öldürmesiyle başlıyor. Bunun üzerine kızlarını korumak için harekete geçen Aylin ve Cihan Fırtına, büyük bir çıkmazsın içine düşüyor. Başarılı bir ağır ceza avukatı olan Aylin ve hukuk profesörü olan Cihan, kızları Cemre’yi korumak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya başlıyor. Oyunculuk performanslarıyla da adından sıkça söz ettiren Kağıt Ev’in başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu oynuyor. Kağıt Ev, her pazartesi, saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla izleyicisiyle buluşuyor.

Kağıt Ev Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Kağıt Ev dizisi seyircisinin karşısına en son 6. bölümü ile çıktı. Mert’in Cemre'nin sevgilisi İnci'yi öldürdüğünü öğrenmesi diziyi bir hayli karıştırdı. Anne ve babasının cinayeti örtbas ederek günlerdir kendisine yalan söylediklerini öğrenen Mert, hayatının en acı günlerini yaşamaya başladı. Ne yapacağını bilemeyen Mert, bir plan yaparak ailesinden intikam almaya karar verdi. Fırtına ailesinin bitmeyen sınavları bu bölümde de devam etti.

Mert’i korumak için harekete geçen Aylin ve Cihan, cinayetinin Mert’in üzerine kalmaması için uğraştı. Suların bir türlü durulmadığı Fırtına ailesi, Aylin’in babasının ortaya çıkışıyla iyice karıştı. Gülsümlerin evinde İnci'siz bir hayat başlarken, Halil ve Gülsüm'ün oğulları Çetin’den istekleri, Çetin'in hiç ummadığı bir çıkmaza girmesine neden oldu. İnci cinayetinin peşini bırakmayan televizyon yapımcısı Azra'nın yeni hamlesi ise izleyenleri bir hayli şaşırttı.

Kağıt Ev Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kağıt Ev dizisi, bu akşam, 7.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Mert’in İnci’yi öldürme suçunu üstlenecek olması seyircinin bir hayli şaşırmasına neden olacak. Buna karşılık asıl katil olan Cemre’nin ise bu duruma vereceği tepki, bir hayli konuşulacak. Tutuklanarak hapishaneye gönderilen Mert, dedesi ile aynı koğuşa düşünce, işler iyice çıkmaza girecek. Kağıt Ev, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.