Maraşlı Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 31 Mayıs 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin yeni yıl dizilerinden olan Maraşlı, hız kesmeden seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Bir intikam hikayesini konu alan Maraşlı dizisi sunduğu aşk öyküsüyle de bir hayli beğeniliyor. İzleyenlerinin yeni bölümlerini iple çektiği Maraşlı dizisi, her Pazartesi, saat 20.00’da yayınlanıyor. İlgiyle takip edilen Maraşlı dizisi 19. bölümde neler yaşandı? Maraşlı dizisi 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Kalpleri sıcacık eden bir aşk ile süslenen Maraşlı dizisi, yeni yılın dizileri arasında yer alıyor. İstihbarattan bir isim olan Maraşlı’nın intikam hikayesini konu alan dizi, 11 Ocak 2021 tarihinden bu yana yayınlanıyor. Aşk ve intikamı kusursuz bir şekilde bütünleyen Maraşlı, dram dolu sahneleriyle izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Giderek popülerliğini artıran Maraşlı dizisinin yapımını TIMS&B Productions üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu Maraşlı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Hasta kızının intikamını almak için yola çıkan Maraşlı’nın Mahur ile karşılaşınca dünyası alt üst oluyor. İlk görüşte birbirine vurulan çifti ekranlara taşıyan Maraşlı, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Maraşlı Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Maraşlı’nın hapishaneye girmesiyle izleyenlerini iyice meraklandıran Maraşlı dizisi, seyircisinin karşısına en son 19.bölümü ile çıktı. Cezaevinde tanıştığı koğuş ağası Fuad’ın hayatını kurtaran Maraşlı, kendisine çok güçlü bir yeni arkadaş edindi. Kardeş gibi olan Fuad ve Maraşlı’nın hikayesi, Maraşlı delil yetersizliği sebebiyle beraat edince yarıda kaldı. Maraşlı’yı bırakmak istemeyen Fuad, ona tüm hayatını etkileyecek bir teklifte bulundu. Maraşlı’nın bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise merakla beklenilmeye başlandı.

Halası Hamiyet ile yaşamaya başlayan Mahur, Savcı Tolga’nın yakın markajına girdi. Aziz ve İlhan’ın ölümünden sonra devam eden soruşturmayı yürüten Savcı Tolga, elinde çiçekler ile Mahur ile buluşurken Maraşlı’ya yakalandı. Maraşlı’nın tahliye haberini alan Savaş ise Savcı Tolga’nın kendi başına bela olacağından emin olmaya başladı. Bu nedenle Savcı Tolga’nın arabasına tehdit mesajı bırakmak için harekete geçti. Ancak Savcı Tolga bu tehdide hiç aldırış etmedi.

Maraşlı Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisi bu akşam 20.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yolları yeniden kesişen Mahur ile Maraşlı arasındaki güçlü yakınlaşma izleyicinin gözünden kaçmayacak. Maraşı’nın akıl almaz planları ise bu bölümün de heyecan dolu geçmesini sağlayacak. Maraşlı bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.