Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin gönlüne taht kurmayı başaran Müge Anlı, Tatlı Sert formatıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı konuların ilgi çekiciliğiyle nefesleri tutturan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşüyor. Yeni bir cinayet itirafıyla sarsılan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Mayıs’ta neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm detaylar…

Dünyanın her yerinden seyirci kitlesi edinmeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yana yayın hayatına devam ediyor. O günden bugüne kesintisiz olarak yayınlanan program, en uzun soluklu gündüz kuşağı programı unvanını elinde tutuyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerin dosyalarını programında açan Müge Anlı, ekibiyle birlikte gerçekleri araştırmak için yola çıkıyor. Birçok faili meçhul cinayeti aydınlatan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bir cinayet itirafıyla Türkiye’nin yine gündemini derinden sarsıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyenlerinin karşısına en son 31 Mayıs tarihinde çıktı. Sıcak gelişmelerin yaşandığı dünkü yayında bir cinayet itirafı geldi. Şoför Mahmut’un kilit isim olduğu cinayette, Fatma’nın ölümünün gizemi ardındaki isim sevgilisi Bahri çıktı. Yayın ardından emniyet yetkililerini arayan Yasemin, Fatma’yı Bahri’nin öldürdüğünü iddia etti. Bunun üzerine harekete geçen emniyet, katil zanlısı Bahri Maraşlı’yı tutukladı. Mahmut’u da ifadeye götüren emniyet, elde edilen yeni delillerle dosyayı yeniden ele aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in dünkü bölümünde cinayeti anlatan Yasemin, Fatma’nın kendisini kıskanınca Bahri’yi sıkıştırmaya başladığını ortaya attı.

Bahri’nin Fatma ile konuşmaya giderken yanına silah aldığını iddia eden Yasemin, Bahri’nin Mahmut ile birlikte Fatma’yı taşlık bir alana götürdüğünü ifade etti. Ardından Mahmut’un döndüğünü söyleyen Yasemin, Bahri ile Fatma’nın yalnız kalınca kendisi yüzünden tartışmaya başladığını anlattı. Daha fazla sessiz kalmayan katil zanlısı Bahri, kavganın ardından Fatma’yı arabaya bindirdiğini ve yolculuk esnasında onu öldürdüğünü itiraf etti. Yasemin ise bugüne kadar Bahri’nin kendi hayatından korktuğu ve kaçmaması için ilişkisini sürdürdüğünü söyledi. Gelen itirafın ardından konu emniyet yetkililerine devredildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Her bölümünün heyecanla beklendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, 1 Haziran 2021 tarihinde Fatma’nın cinayetinin yankılarını konuşmaya devam edecek. Emniyette yaşanan gelişmeleri ekranlara taşıyacak olan başarılı sunucu Müge Anlı, Fatma’nın ailesinin acısını paylaşacak. Müge Anlı, hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.