Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Haziran 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin sevilen sunucularından olan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programı ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Gerçek yaşam öykülerini ele alan Esra Erol’da programı, konuklarının ilginç hikayeleriyle Türkiye’nin gündemini derinden sarsmayı başarıyor. Konuklarının hikayelerinin merakla beklendiği Esra Erol’da programı 31 Mayıs’ta neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 1 Haziran gündemleri neler olacak? İşte, tüm detaylar…

Uzun yılları boyunca Türkiye’de yayınlanan izdivaç programlarının bir numaralı sunucu ismi olan Esra Erol, 2015’ten bu yana farklı bir formatla seyircisinin karşısına çıkıyor. Kendi ismini verdiği Esra Erol’da programını sunan tecrübeli sunucu, konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyor. Ele aldığı hikayelerin ilginçlikleriyle Türkiye gündemine bomba gibi düşmeyi başaran Esra Erol’da programı; aldatma hikayelerinden şüpheli kayıplara kadar birçok dosyayı canlı yayında açıyor. Konuklarının derdine derman da olan Esra Erol, elinden gelen hayalleri gerçekleştirmekten de hiç geri kalmıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip etiği Esra Erol’da programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 31 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı sevenlerinin karşısına en son 31 Mayıs 2021 tarihli canlı yayınıyla çıktı. Eşi ile boşanma sürecine giren Fatma’nın konuk olduğu program, yine ilginç bir hikayeye ev sahipliği yaptı. 20 kedisi olduğunu söyleyen Fatma, “kedilerimi eşime emanet ettim ve Karadeniz turuna çıkacağım diyerek programa katıldım” dedi. Bu ilginç programa katılma öyküsü izleyenlerin bir hayli dikkatini çekti. Hakkındaki iddiaları cevaplamak için programa bağlanan Fatma’nın eşi ise; karısının çok kıskanç olduğunu ve programa çıktığı için boşanmak istediğini dile getirdi.

Esra Erol’da dünkü bölümünde bir hasrete daha son verdi. 10 günlük kardeşlerini arayan Yeşim Karadurmuş, Halil Nıhçı ve Neşe Nıhçı hikayeleriyle stüdyodaki seyirciyi gözyaşlarını boğdu. 10 günlükken evlatlık verilen kız kardeş Gamze’yi bulan Esra Erol, Gamze’nin adının Büşra olarak değiştirildiğini ifade etti. Bunun üzerine kardeşler, ekran başındakileri de etkileyen duygusal anlar yaşadı. Mine ve Ramazan hikayesinde yavaş yavaş sona gelen Esra Erol’da 10 bin TL’sinden olan Ramazan’ın mağduriyetini giderdi.

Esra Erol’da Programı 1 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölüm gündemlerinin büyük bir ilgiyle takip edildiği Esra Erol’da 1 Haziran 2021 tarihinde de canlı yayın ile seyirci karşısında olacak. Fatma ile eşinin boşanma kararını ele alacak olan Esra Erol’da programı, çiftin yüzleşmesini ekranlara getirecek. Kardeş Gamze’yi stüdyoya getirmesi beklenen Esra Erol, yeni konuklarını da seyircisiyle buluşturacak. Esra Erol’da bugün saatler 16.20’yi gösterdiğinde ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.