Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Haziran 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 717. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların sivri ismi Seda Sayan, hayranlarının karşısına Gelinim Mutfakta programıyla çıkıyor. Sunumuyla renklendirdiği programda, 4 gelin el lezzetlerini yarıştırıyor. Kaynanaların isimsiz tabaklara puan vermesi ise heyecanı bir hayli artırıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 31 Mayıs puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların sevilen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 4 gelinin mutfakta yarıştığı programda, kaynanalar jüri üyeliği yapıyor. Kendilerine verilen tarifteki lezzeti birebir yakalamaya çalışan gelinler, gün sonunda isimsiz tabaklarda servis yapıyor. Kimin hangi yemeği yaptığını bilmeyen kaynanalar, tabakları tadarak, gelinlere puan veriyor. Kaynanalardan puanları toplayan gelinler, cuma günü haftanın finaline çıkıyor. Her gün en yüksek puan alan geline çeyrek altın hediye eden Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, hafta finali birincisine 5 altın bilezik veriyor. Haftanın en düşük puanına sahip gelininin ise elendiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 31 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta sevenlerinin karşısına en son 31 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Yeni bir haftaya başlayan programda programa yeni dahil olan gelin, Deniz oldu. Gelinlerin kıyasıya bir yarış ortaya koyduğu programda, gelinler arasındaki gerginlik yine üst düzeydeydi. Gelinleri yemek yaparken, dedikodu yapan kaynanalar ise günün finalinde ortalığı karıştırmayı başardı.

Her gün yapılan yüzleşmenin ardından puanlar Seda Sayan tarafından açıklandı. En yüksek puanı alan gelinin çeyrek altının sahibi olacağını hatırlatan Seda Sayan, nefeslerin tutulduğu o anı düşük puan alandan yüksek puan alana doğru açıklayarak daha da heyecanlı hale getirdi. Buna göre; günü 11’er puanla bitiren Seda ve Deniz, günün sonuncusu oldu. Kaynanalardan 14 puan alan Esra günü ikinci tamamlarken; 18 puan alan Yağnur, günün birincisi ve çeyrek altının sahibi oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 1 Haziran 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Gelinim Mutfakta, Seda Sayan’ın sunumu, kaynanaların dedikodusu, gelinlerin tatlı atışması ve lezzetli yemekleriyle seyirci karşısına çıkacak. 1 Haziran puan durumunun belli olmasına saatler kalan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.