Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197. Bölüm Full İzle! 1 Haziran 2021 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 2015’ten bu yana popülerliğini koruyor. Bir mafya babası olan Hızır Çakırbeyli ve yaşamını konu alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, aksiyon dolu sahneleriyle izleyenlerinin nefeslerini kesmeyi başarıyor. Yeni bölümlerinin merakla beklendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 196. bölümde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 197. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, tüm merak edilenler…

ATV’nin gözde yapımları arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ilk yayın tarihi olan 8 Eylül 2015’ten bu yana popülerliğini korumaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle uzun süredir ayakta kalmayı başaran dizi, bir mafya babası olan Hızır Çakırbeyli’nin yaşamını konu alıyor. İş ve aile hayatı etrafında şekillenen Hızır Çakırbeyli’nin yaşamı, devlet birliğini tehdit eden düşmanları ile heyecanlı hale getiriliyor. Hızır Çakırbeyli’yi canlandıran sevilen oyuncu Oktay Kaynarca’ya dizinin başrollerinde Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Ali Sürmeli gibi usta isimler eşlik ediyor. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicisini ekranın içerisine çekmeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her salı, saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 196. Bölümde Neler Yaşandı?

Salı gününün popüler dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, seyircisinin karşısına en son 196.bölümü ile çıktı. Düşmanlarıyla verdiği savaşta sevdiklerini tek tek kaybeden Hızır Çakırbeyli, Hızır Ali’nin Didem’le olan düğünün basılması üzerine daha da yıkıldı. Gelini Didem’den gelen acı haber, Hızır’ı yıkarken, Didem’in babası Haşmet Façalı’yı kahretti. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan’ın mekanlarını basmaya başladı. Rıdvan’ın adamlarını teker teker öldürmeye başlayan Haşmet, karşısındaki kalabalığa yenik düştü ve kurşunların hedefi haline geldi.

Haşmet’in yaralandığı haberini alan Hızır Çakırbeyli ise gelini üzerine bir de dostunu kaybetmemek için harekete geçti. Bunca kötü haberin üzerine Hızır’ın oğlu Hızır Ali’den gelen iyi haber aileyi ve dostlarını bir nebze olsun rahatlattı. Oğlunun durumunun iyiye gittiğini öğrenen Hızır, düşmanını yok etmek için kollarını sıvadı. Tek tek aile üyelerini kaybeden Hızır’ın düşmanı Rıdvan ise bu kez bombalı saldırıyı yapmak için harekete geçti. Ortalık savaş alanına dönerken, Hızır Ali’yi korumak için yeğen Alparslan Çakırbeyli görevlendirildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 197. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. 197.bölümü ile ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi fragmanında, ortaya çıkan yeni düşmanın sinyalini veriyor. Savaş ismindeki bu gizemli adam, diğer düşmanlara hiç benzemiyor. Ömür ile İlyas arasındaki yakınlaşma ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz severlerini mutlu edeceğe benziyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü, bu akşam, saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.