Masumlar Apartmanı Dizisi 36. Bölüm Full İzle! 1 Haziran Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk günden bugüne çok konuşulan diziler arasına giren Masumlar Apartmanı, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Gerçek bir hikayeden ekranlara taşınan Masumlar Apartmanı, üç kardeşin obsesif takıntılarını konu alıyor. Kardeşlerin dram dolu hayatını severek takip eden izleyiciler, Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümlerini merak ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi 35.bölümde neler yaşandı? Masumlar Apartmanı dizisi 36.bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, tüm ayrıntılar…

Yeni sezonda TRT1’de yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı, 3 kardeşin obsesif takıntılarını konu edinen Gülseren Budaycıoğlu’na ait bir romandan televizyon ekranlarına uyarlanıyor. Budaycıoğulu’nun Madalyonun İçi romanının Çöp Apartman bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı, ilk yayın tarihi olan 15 Eylül 2021 tarihinden bu yana en çok konuşulan diziler arasında yer oluyor. Oyunculuk performanslarıyla sosyal medyaya sıkça konu olan dizinin başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ünlü isimler yer alıyor. Kardeşlerin sırlarla dolu yaşamını ilgiyle takip eden Masumlar Apartmanı izleyicisi, kalpleri ısıtacak aşklara da şahit oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Masumlar Apartmanı, her salı, saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumlar Apartmanı, izleyicisinin karşısına en son 35.bölümü ile çıktı. Öğrendiği gerçeği henüz hazmedememiş olan Safiye, Han’ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başladı. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol göstermek için harekete geçti. Çıkmazlar içinde savrulan Han, İnci ile olan ilişkisini de toparlamak için bir şeyler yapmaya karar verdi. İnci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek için bir plan hazırlayan Han, istediği cevabı almak için bir hayli çabaladı.

Han ve İnci’nin yardımıyla Gülben’e bir sürpriz hazırlayan Esat, kalpleri ısıtacak görüntülerin ekranlara yansımasını sağladı. Ege’nin Neriman’dan üniversite yolunda ayrılmamak için yaptığı evlilik teklifi ise sınıfta duyuldu. Neriman’ın başını derde sokan bu durum ikilinin ilişkisini de etkiledi. Naci’yi tedaviye ikna etmek için her yolu deneyen Safiye, elindeki son kozu masaya yatırdı. Naci’nin ne cevap vereceği ise izleyici tarafından merakla beklenilmeye başlandı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Masumlar Apartmanı, 36.bölümüyle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. 36.bölüm fragmanını da izleyiciyle paylaşan Masumlar Apartmanı, yeni bölümünde, Gülben’in kabus dolu anlarını ekranlara taşıyacak. Esat’ın annesiyle yemek yemek zorunda kalacak olan Gülben, obsesif takıntıları ve Esat arasında sıkışıp kalacak. Naci tedaviye gitmeye karar verirken, Han ile İnci arasındaki kopukluk da devam edecek. Masumlar Apartmanı özetsiz yeni bölümüyle, bu akşam, saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.