Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı izle!

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge ile Tatlı Sert seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Sır kalmayana kadar gerçeğin peşine düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıra Bahri’den gelen Fatma Öz cinayeti itirafıyla Türkiye’nin gündeminde yer alıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm detaylar…

2008’den bu yanan yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, ilk günkü popülerliğini hala koruyor. Televizyon tarihinin kesintisiz devam eden en uzun gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı, Türkiye’nin en çok beğendiği ünlüler arasında yer alıyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarını derinlemesine araştıran Müge Anlı ve ekibi gerçeğin üzerindeki perde kalkana dek dosyayı bırakmıyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenerek ekranlara gelen Müge Anlı, yaptığı ve önayak olduğu hayır işleriyle de oldukça seviliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Haziran’da Neler Yaşandı?

Fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicisinin karşısına en son 1 Haziran 2021 tarihinde çıktı. İki aydır haber alınamayan 26 yaşındaki Muhammet’in babası oğlunu aramak için ATV’ye çıktı. Baba Mehmet, İstanbul Kadıköy'den kaybolan Muhammet’in zihinsel engelli olduğunu söyledi. Programın ilerleyen dakikalarında sıcak bir gelişmeyi aktaran Müge Anlı, Muhammet’in bulunduğunu izleyicilerine duyurdu. Muhammet’in ateşli silah bulundurmadan ve başka şeylerden 9 tane suçu olduğunu açıklayan Müge Anlı, şu an Ümraniye E Tipi Kapalı Cezaevi’nde olduğunu söyledi. Baba duydukları karşısında şoke olurken, program ekibiyle birlikte cezaevine doğru yola çıktı.

Dünkü yayında Fatma Öz cinayetini itiraf eden Bahri, tutuklanmıştı. Bahri’nin sevgilisi Yasemin’in cinayet içerisindeki konumunu merak eden Müge Anlı, bu konuyu gündeme getirdi. Cinayet ile bir bağlantısı olmadığını iddia eden Yasemin, Bahri’nin kendisine anlattıklarını aktardı. Yasemin, Bahri’nin kendisine “Biz kavga ettik, bana yapmadığım bir şeyi yaptın dedi, bir tane vurdum, öldü” dediğini ortaya attı. Bunun üzerine kendisinin Bahri’ye “bir hastalığı mı vardı nasıl hemen böyle öldü” dediğini söyledi. Bahri’nin ise kendisine Fatma’nın kalp hastalığı olduğu için hemen öldü dediğini aktardı. “Kayseri'deki kayıp çifte ne oldu?” sorusunu bugün de soran Müge Anlı, yıllar önce kaybolan kız kardeşin kızını canlı yayına konuk etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

İzleyenlerinin yeni bölümlerini merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2 Haziran 2021 tarihinde de seyirci karşısında olacak. Fatma Öz cinayetini Bahri’nin tek başına işleyip işlemediğini araştıracak olan Müge Anlı, Yasemin’e yeni sorular soracak. Kayseri’deki kayıp çiftin akıbetini ele almaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.