Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Sevilen isim Esra Erol, bir süredir kendi adını verdiği Esra Erol’da programı ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen Esra Erol’da programı; ilginç ihanet hikayelerini ekranlara taşıyor. Şüpheli kayıp yakınlarını ve nitelikli dolandırıcılık mağdurlarını da konuk eden Esra Erol, mağdurların sesi oluyor. Esra Erol’da programı 1 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 2 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

Ekranların tecrübeli isim Esra Erol, yaptığı sunuculuk kariyeriyle takdirleri üzerine toparlıyor. 2015’ten bu yana yeni bir formatla hayranlarıyla buluşan Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programını sunuyor. İlginç ihanet taraflarından nitelikli dolandırıcılık mağdurlarına kadar programına konuk alan Esra Erol, gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyor. Misafir ettiği konuklarla Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Esra Erol’da konuklarının ortaya attığı iddiaları araştırıyor. Programa konuk ettiği kişilerin hayallerini de gerçekleştirmek için harekete geçen Esra Erol, gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Esra Erol’da programı hafta içi her gün, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 1 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV’nin fenomen programı Esra Erol’da izleyenlerinin karşısına en son 1 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktığı. Haftaya Kadir Aldemir’i konuk ederek başlayan Esra Erol’da, Kadir’in eşi Kamuran’ı buldu. 2019 yılından beri hayatın kendisi için çok kötü geçtiğini söyleyen Kadir, eşi için ağladı. Ağustos ayında eşinin “Ben çantamı çaldırdım” diyerek evlerindeki parayı yok ettiğini iddia eden Kadir’e Kamuran’dan çok sert cevap geldi. Hakkındaki tüm iddiaları reddeden Kamuran, eşine “Sen kendinde misin?” diye bağırarak, Kadir ile görüşmek istemediğini söyledi. Programın bir diğer konuğu Arif, eşini kaybettikten sonra evlenmek için etrafına haber verdiğini ve başına gelenlerin böyle başladığını söyledi.  

Annesini aramak için çıkan Büşra’ya müjdeli haber Esra’dan geldi. Kardeşi Yeşim ile Büşra’yı konuşturan Esra Erol, abla kardeşin kavuşmasına aracı oldu. Kardeşine seslenen Yeşim, “Anne babama kızabilirsin ama bize kızma, fakirliğin gözü kör olsun” diyerek o dönem ailesinin şartlarından dolayı kardeşini vermek zorunda kaldığını söyledi. “Şimdi kardeşlerin kavuşma vakti” diyen Esra Erol, Yeşim’i stüdyoya davet etti. Düğünü olduğunu duyuran Büşra ise ağlayarak kardeşlerini görmek istediğini söyledi. Fatma ve Suat konusunda yüzleşmenin ilk perdesini açan Esra Erol’da programı iki tarafı da stüdyoda ağırladı. Suat eşi Fatma’nın arada Sevgi olduğu için kendisini boşamak istediğini iddia etti.  

Esra Erol’da Programı 2 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da 2 Haziran 2021 tarihinde de izleyicisinin karşısında olacak. Çiftler arasındaki yüzleşmelerde ikinci perdeye geçecek olan Esra Erol’da, Büşra ve kız kardeşlerini canlı yayında buluşturacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.