Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Haziran 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 718. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların dobra ismi Seda Sayan, Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapmaya devam ediyor. Birbirinden farklı dört gelinin el lezzetlerini yarıştırdığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalar, jüri koltuğunda oturuyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 25 Mayıs puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Yeni sezonda ekranlara Kanal D’den giriş yapan Seda Sayan, Gelinim Mutfakta programı aracılığıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Gelinlerin kendilerine verilen tarifi tutturmaya çalıştıkları Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, kaynanaların oylarıyla şenleniyor. Tabakları isimsiz olarak tadan kaynanalar oy verme aşamasında heyecanlı dakikaların ekranlara yansımasını sağlıyor. Gün birincisinin çeyrek altın, hafta birincisinin ise 5 altın bilezik aldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta’da lezzetli tarifler, kahkaha ve dedikodu bir arada bulunuyor. Hafta finalinde bir de eleme gerçekleştiren program, her hafta başına yeni bir yarışmacıyla başlıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 1 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Gelinlere “Fırında Mantar Enginar ve Otlu Bulgur” yemeklerinin verildiği bu bölümde yine renkli dakikalar ortaya çıktı. Gelinlerine yemekler hakkında tüyolar veren kaynanalar, ardından odalarına geçti. Gelinleri yemeklerin yapımı esnasında atışırken, kaynanalar da gelinlerini çekiştirdi. Günün sonunda tadım zamanı geldi ve gelinler kaynanalardan puanları topladı.

Puanları alan gelinler günün çeyrek altının sahibi olmak için yarıştı. Günün birincisi ve sonuncusu merakla beklenirken Seda Sayan puan durumunu açıkladı. Günü sonunculukla bitiren gelin Deniz, kaynanalardan sadece 6 puan alabildi. Deniz’i 14 puanla Ayten, 18 puanla ise Seda takip etti. 22 puanla günü birinci kapatan Yağnur, çeyrek altının sahibi oldu. Bir önceki günün de birincisi olan Yağnur, aldığı yüksek puanlarla haftanın finaline rahat bir şekilde yaklaşmaya başladı.  

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 2 Haziran 2021 tarihinde de seyirci karşısına çıkacak. Hafta için her gün yayınlanan program, bugün de gelinlerin tatlı atışmalarına ev sahipliği yapacak. Puan anında gerilecek olan ortam, çeyrek altının sahibini bulmasıyla birlikte biraz durulacak. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün, saat, 13.15’de Kanal D ekranları aracılığıyla izleyicisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.