Zuhal Topal'la Sofrada 618. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sunucuların beğenilen ismi Zuhal Topal, Sofrada programıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gelinlerin kaynanaları sofrasında ağırladığı Zuhal Topal’la Sofrada, finalde bir geline 15 bin TL para ödülü veriyor. Kaynanaların ve Zuhal Topal’ın puan verdiği Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm ayrıntılar…

Farklı formatıyla izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran Zuhal Topal’la Sofrada programı, gelinlerin birbirini hiç görmeden yarışını konu alıyor. Uzun zamandır ekranlara gelen program, 5 gelinin el lezzetlerini yarıştırıyor. Her gün bir gelinin yemek yaptığı programda, kaynanalar gelinlerin sofrasına misafir oluyor. Final anına kadar birbirini görmeyen gelinler, final anında yüzleşiyor ve birincinin açıklanması için nefeslerini tutuyor. Birincinin 15 bin TL para ödülüne sahip olduğu Zuhal Topal’la Sofrada programında puanları kaynanalar ve Zuhal Topal veriyor. Kaynanaların puanları gün sonunda belli olurken, Zuhal Topal’ın puanları final anı olan cuma gününe saklanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün, saat 16.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV’nin fenomen programı Zuhal Topal’la Sofrada, seyircisinin karşısına en son 1 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Haftanın ikinci gününde kaynanaları ağırlayan gelin Gökçe oldu. Birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan Gökçe, market alışverişinden önce menüsünü açıkladı. Gökçe’nin menüsünde “Paklalı Laşe Çorbası, Kayseri Yağlaması, Portakal Diliminde Kereviz, Peynirli Kabak Rulo, Alinazik, Acılı Ezme, Peynir Helvası” isimli yemekler yer aldı. Market alışverişinin ardından kolları sıvayan Gökçe, mutfağa girdi ve sofrasını kurdu.

Gökçe’nin yemeklerini tadan kaynanalar, eleştirilerini yaptı. Sakin geçen gün, puanlarının ardından hareketlenmeye başladı. Kaynana Ayşe ve Zehra’dan 7’şer puan alan Gökçe, kaynana Elife’den 6 puan aldı. Kaynana Nurşen’in verdiği puan ise masada ufak çaplı bir tartışmanın ortaya çıkmasına neden oldu. Nurşen’in Gökçe’ye 5 puan vermesi, Gökçe’nin kaynanasını bir hayli sinirlendirdi. Nurşen ile atışan Necmiye, masayı terk etti. Zuhal Topal’ın puanı ise final anında açıklanmak üzere saklı tutuldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Haziran 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkacak. Bir gelinin mutfağa girerek kaynanaları ağırlayacağı yeni bölümde verilen puanlar yine tartışma konusu olacak. Hafta finaline son 2 kala ekranlara gelecek olan Zuhal Topal’la Sofrada, bugün, saat 16.00’da FOX TV’den yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.