Anneler 158. Bölüm Tek Parça İzle! 2 Haziran 2021 Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen gündüz kuşağı dizisi olan Anneler, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden farklı dört kadının yaşadığı zorlukları ve bu zorluklara göğüs gerişini anlatan Anneler, gerçekçi konusuyla seyircisinin dikkatini üzerine çekiyor. Şu sıralar Ecrin’in elinden alınacağını düşünen Beyza’nın sorunlarını konu alan Anneler dizisi 157. bölümde neler yaşandı? Anneler dizisi 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Anneler dizisi hakkındaki her şey…

TRT1 ekranlarından seyircisiyle buluşan Anneler, koronavirüs sebebiyle bir müddet ara verdikten sonra isim değişikliğiyle ekranlara geliyor. Acemi Anneler adını Anneler ile değiştiren yapım, konusu ve oyuncularını seyircisinin sevdiği gibi korumaya devam ediyor. Birbirlerine sürekli destek olan kadınları konu alan Anneler dizisinin başrollerini Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk paylaşıyor. Aysun’un Ecrin’i almak için harekete geçtiği Anneler dizisinde, şu aralar, Beyza ve Murat zor zamanlar geçiriyor. Sevda’nın yeni bölümde alacağı kötü haber ise Anneler seyircisini ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Anneler, hafta içi her gün, saat 17.00'da TRT 1 ekranlarından yayınlanıyor.

Anneler Dizisi 157. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 157.bölümü ile çıkan Anneler, Sevda’nın Ecrin’in annesini öğrendiği anları izleyenleriyle buluşturdu. Beyza ve Murat’a dava açması üzerine merak edilen Ecrin’in annesinin gizemi Sevda tarafından çözüldü. Aysun’un Ecrin’in annesi olduğunu öğrenen Sevda, emin olmak için DNA testi yaptırmaya karar verdi. Buna şahit olan Cenk ise kimseye bir şey belli etmemeye başladı. Öğrendiklerinin ağırlığıyla rahatsızlanan Sevda’yı Cenk hastaneye yetiştirdi.

Kızını almak için harekete geçen Aysun, bir evinin ve işinin olmasının mahkemede işe yarayacağını öğrendi. Bunun üzerine para bulmak için çare arayan Aysun, Melahat’a düğün alışverişinde alınan altınları çalmaya karar verdi. Aysun’un hesaba katmadığı ise butikteki gizli kameraydı. Osman’ın boşanma davası açacağına inanmayan Sultan, Osman’ın kendisine göz dağı vermeye çalıştığını anladı. Ancak Seda’nın Sultan’ın avukatlığını soyunması işleri birbirine karıştırdı.

Anneler Dizisi 158. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler dizisi 158.bölüm fragmanını dünkü bölümünün hemen ardından yayına soktu. Fragmana göre Beyza’nın Ecrin’i de alıp gittiği yeni bölümde Murat’ı zor zamanlar bekliyor. Aysun’un ortadan kaybolması işleri iyice karıştırıyorken, Melahat’ta olan altınların sahte olduğu ortaya çıkıyor. Sevda’nın aldığı acı haber ise hamileliğinin sonlandırılması gerektiği oluyor. Anneler, bugün, saat 17.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.