Survivor 2021 Tek Parça İzle! 2 Haziran 2021 Çarşamba Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor, bir eleme konseyini daha tamamladı. Giderek finale yaklaşan Survivor 2021’den kimin elendiği ise yarışmanın hayranları tarafından merakla araştırılmaya başlandı. SMS birincilerinin birer kişiyi önerdiği eleme konseyinde daha önceden aday olan isimler Dora ve Aleyna Çalışkan olmuştu. Survivor 1 Haziran’da ne oldu, kim elendi? Survivor 2 Haziran anlat bakalım oyununu kim kazandı? İşte, tüm detaylar…

Survivor 2021, 2 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Survivor yarışmalarının bir versiyonu da Türkiye’de çekiliyor. 2005’ten bu yana her yıl farklı bir konseptle ekranlara gelen Sruvivor, 2021 sezonunda ünlüler ve gönüllülerin yarışına ev sahipliği yapıyor. Birleşme partisinden bu yana karışan takımlar, kırmızı ve mavi ismiyle yarışıyor. Çeyrek finale gün sayan Survivor 2021’de seyircinin heyecanı ise giderek yükseliyor. Bir eleme konseyi daha gerçekleştiren Survivor 2021’in son elenen isminin kim olduğu izleyenleri tarafından merak ediliyor. Survivor 2021’in yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı’nın açıkladığı elenen isim ise çok konuşulacağa benziyor.

Survivor 1 Haziran’da Ne Oldu? Kim Elendi?

Nefesleri tutturan Survivor 2021, seyircisinin karşısına en son 1 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Eleme konseyi öncesi çeyrek final değişikliklerini aktaran Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununun üst üste üç gün oynanacağını söylerken, dokunulmazlık yarışında bireysel karşılaşmaların startını erdi. Bundan sonra 4 yerine 3 eleme adayının çıkacağını duyuran Ilıcalı, yarışmacıların parkurda zamana karşı yarışacağını da duyurdu.

Eleme anına geçen Survivor 2021’de önce SMS birincileri açıkladı. Kırmızı takımın SMS birincisi Berkay olurken, mavi takımın SMS birincisi Steven oldu. Berkay, Batuhan’ı elemeye adayı gösterirken, Steven ise Poyraz’ı aday gösterdi. Survivor’da son eleme potasında Dora, Poyraz, Aleyna Çalışkan ve Batuhan yarıştı. Survivor 2021’e veda eden isim ise hayranlarını bir hayli üzdü. Survivor 2021'e bu hafta veda eden isim Aleyna Çalışkan olarak açıklandı.

Survivor 2 Haziran Anlat Bakalım Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021, 2 Haziran 2021 tarihli yayınıyla seyirci karşısına çıkmak için geri sayıma başladı. Ünlülerle Anlat Bakalım oyununun oynanacağı Survivor’ın yeni bölümünde, seyircisini keyifli anlar bekleyecek. Survivor 2021, bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.