Kuruluş Osman Dizisi 61. Bölüm Full İzle! 2 Haziran 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarındaki gelişmeleri ekranlara taşımaya devam ediyor. Tüm Türkiye tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman izleyenleri şu ara Malhun Hatun ile Osman Bey arasındaki evliliği konuşuyor. Düğün toyunun kurulduğu son bölümle seyircisini ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisi 60. bölümde neler yaşandı? Kuruluş Osman dizisi 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm merak edilenler…

Gerçek tarih öyküsünden beslenen Kuruluş Osman, 2 sezondur Osmanlı’nın Kuruluş yıllarını ele alıyor. İlk sezonunda Ertuğrul Bey’i konu alan Kuruluş Osman, 2.sezonunda Osman Bey’in başa geçtiği dönemi ekranlara taşıyor. Aksiyon sahneleriyle izleyicisinin ilgisini üzerine çeken Kuruluş Osman, ATV ekranlarına Bozdağ Film imzalı olarak geliyor. Her bölümüyle reyting sıralamasını alt üst eden Kuruluş Osman’ın baş karakteri Osman Bey’i başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandırıyor. Son zamanlarda Malhun Hatun ile Osman Bey arasındaki düğün toyunu konuşan Kuruluş Osman izleyenleri, yeni bölümleri iple çekiyor. Kuruluş Osman, her çarşamba, saat 20.00'da ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kuruluş Osman Dizisi 60. Bölümde Neler Yaşandı?

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kuruluş Osman, seyircisinin karşısına en son 60.bölümü ile çıktı. Osman Bey ve Malhun Hatun’un evliliği için Kayı Obası’nda kurulan düğün toyu, izleyenlerine görsel bir şölen yaşattı. Görkemli düğüne karşın, Bala Hatun’un acısı izleyenleri bir hayli etkiledi. Kayı obasının Domaniç yaylasına göç zamanın gelmesi çeşitli gelenek ve göreneklerin ekranlara yansımasını sağladı. Obada hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, göçü fırsat veren Togay, anlaşmayı bozarak Osman Bey’e saldırmak için hazırlanmaya başladı.

İlk göç konvoyuna saldıran Togay, konvoyda Osman Bey’in olmadığını görünce bir müddet bekledi. Konvoyun katar başı olan Bamsı Bey’i gören Togay, saldırıya devam etmeye karar verdi. Nikola’dan askerler alan Togay, göç konvoyunu bastı. Saldırıyı haber alan Osman Bey ise Alplerini yanına alarak Moğol saldırısını püskürtmek için yola düştü. Saldırı esnasında ağır yaralanan Bamsı Bey, Kayı Obası’nı hüzne boğdu. Obadaki herkesin babası gibi olan Bamsı Bey’in hayatını kaybetmesi ise ekranlara duygu yüklü sahnelerin taşınmasına neden oldu.

Kuruluş Osman Dizisi 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman 61.bölüm fragmanını seyircisi ile buluşturdu. Fragmana göre Bamsı Bey’in ölümünün ardından intikam peşine düşen Osman Bey, Moğol saldırısına karşılık vermek için hazırlığa başlıyor. Togay ve Nikola’ya karşı savaşacak olan Osman Bey’in yeni bir kahramanlık hikayesi yazıp yazmayacağı ise seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Kuruluş Osman, bu akşam, saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.