Sadakatsiz Dizisi 31. Bölüm Full İzle! 2 Haziran 2021 Sadakatsiz Sezon Finali Tek Parça Youtube İzle

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Sadakatsiz, sezon finali bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dünyaca ünlü dizi Doctor Foster’dan Kanal D ekranlarına uyarlanan Sadakatsiz dizisi, ihanet ve intikam üzerine kurulu bir hikayeyi işliyor. Doktor Asya ve hayatını konu alan dizinin sezon finali ise çok konuşulacağa benziyor. Büyük bir ilgiyle beklenen Sadakatsiz dizisi 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz dizisi 30. bölümde neler yaşandı? İşte, tüm merak edilenler…

Doktor Asya’nın kocasının ihanetini konu alan Sadakatsiz, Kanal D ekranlarına Med ve Mednova Yapım imzalı olarak geliyor. Dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi sevilen isimler yer alıyor. Farklı konusu ve olay örgüsüyle yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sadakatsiz, yavaş yavaş ilk sezonunu bitiriyor. Sezon finalini 31.bölümü ile yapacağını daha önce duyuran Sadakatsiz, bu akşam saat 20.00’da ekranlara ara veriyor.

Sadakatsiz Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’nin sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, seyircisinin karşısına en son 30.bölümü ile çıktı. Sezon finaline bir kala izleyicisiyle buluşan Sadakatsiz, Asya'nın geçmişinden gelen bir misafirini ekranlara taşıdı. Babasının eski nişanlısı olan Asya Günalan’ın diziye girmesiyle birlikte Asya’nın hayatı derinden sarsıldı. Geçmişle yüzleşmeye henüz hazır olmayan Asya, geçmişten gelen misafirinin anlattıklarıyla bir kez daha yıkıldı. Kendisi ile yüzleşmesini de sağlayan bu misafirin anlattıklarına kulak misafiri olan Deren’in ise nasıl bir tepki vereceği merakla beklenilmeye başlandı.

Asya hazır olmadığı halde geçmişiyle yüzleşirken, Volkan ise Asya’ya verdiği sözü tutmaya karar verdi. Asya’dan uzak durmak için büyük bir çaba sarf eden Volkan, kendi hayatının çıkmazında bir kez daha savruldu. Kendi adına önemli kararlar alan Asya ise hiçbir şeyin geçmişteki gibi olmayacağını seyirciye gösterdi. Ali’nin doğum gününün yapıldığı son bölümde, yaşanan sürpriz ise seyirciyi bir hayli şaşırttı.

Sadakatsiz Dizisi 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

31. bölümü ile sezon finali yapacağını duyuran Sadakatsiz, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başladı. Sadakatsiz dizisinin 31.bölüm sezon finali fragmanı ise bir buçuk hafta önce izleyiciyle buluştu. Tüm bir sezonun film şeridi gibi aktığı fragmanda bir akan hızlı görüntüler izleyenleri bir hayli meraklandırdı. Sadakatsiz, bu akşam, saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.