Müge Anlı Tamamı Tek Parça 3 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Reytingleri alt üst eden Müge Anlı ile Tatlı Sert seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşen Müge Anlı, seyircilerinin desteğiyle birlikte gerçekleri ortaya çıkarıyor. Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan’ın kaybıyla ilgili yeni bir itirafla gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine çok konuşulacağa benziyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Haziran’da neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm detaylar…

Gündüz kuşağının en uzun soluklu programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Yayın hayatına başladığı günden beri milyonların kalbine taht kurmuş olan Müge Anlı, programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstleniyor. Yaptığı hayır işleriyle de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, seyircilerinin desteğiyle birçok şüpheli dosyayı aydınlatıyor. Özellikle şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşen Müge Anlı ile Tatlı Sert, nitelikli dolandırıcılık gibi konularda da mağdurları ekranlara taşıyor. Yayınlanan son bölümünde Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan hakkında bir itirafa tanıklık eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündemi yine derinden sarsıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 2 Haziran’da Neler Yaşandı?

Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına en son 2 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Önceki bölümünde Nalan Şimşek'in öldürüldüğünü ortaya çıkaran Müge Anlı, konuyla ilgileri sıcak gelişmeleri aktardı. Davanın görüldüğünü belirten Anlı, sanık koca koca için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendiğini duyurdu. Geçmişte ele aldığı Leyla Aydemir davasıyla da ilgili gelişmeleri aktaran Müge Anlı, davada varlığı iddia edilen ses kaydının dinleneceğini söyledi. Ardından bir süredir kayıp olarak aranan Firdevs Öztürk ile Mehmet Turhan konusuna geçen Müge Anlı, dün akşam Yusuf Turhan’ın Emmiler Köyündeki bağ evinin araştırıldığını ifade etti.

Kayıplar ile ilgili konuşan görgü tanığı, Yusuf ve ailesi ile aynı sitede oturduğunu, binadaki herkesin Yusuf’tan korktuğunu ve Yusuf’un yönetici toplantılarında “ben adam öldürdüm” dediğini iddia etti. Ses kayıtlarında cinayetin itiraf edildiğini vurgulayan Müge Anlı, tarafların ses kaydını reddetmesiyle karşılaştı. Konuyla ilgili Türkiye gündemini derinden sarsacak itiraf Meliha’dan geldi. Annesinin “Ben Hava’yı, Yusuf ile Mehmet’e öldürttüm, kötü yoldalardı” dediğini açıklayan Meliha, ailesiyle küs olduğunu ifade etti. Annesinin “Cesedi Kızılırmak’a attık” dediğinden bahseden Meliha, kardeşlerinin bir suçu olmadığının altını çizdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 3 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan’ın kaybıyla ilgili olduğu düşünülen Hava’nın öldürüldüğüne dair iddiayla çalkalanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyenlerinin yeni bölümü sabırsızlıkla beklemesine neden oldu. Yeni bölümüyle bugün ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Firdevs ve Mehmet’in kaybındaki sır perdesini aralamaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün, saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.