Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

ATV’nin gündüz kuşağı programı Esra Erol’da konuklarının ilginç yaşamlarını ekranlara taşımaya devam ediyor. Konuklarının gerçek yaşam öykülerini seyircisiyle buluşturan Esra Erol’da; ihanet, dolandırılma ve kayıp gibi konularda mağdurları ağırlıyor. Ortaya atılan iddiaları araştıran Esra Erol, yeni bölümünün merakla beklenilmesini sağlıyor. Esra Erol’da programı 2 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 3 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm detaylar…

Sevilen sunucu Esra Erol 2015’ten bu yana seyircisinin karşısına Esra Erol’da programıyla çıkıyor. ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanan program, ilginç ihanet hikayeleriyle gündemlere oturuyor. Kayıpları arama, nitelikli dolandırıcılıkları ortaya çıkarma ve anlaşmalı boşanma davalarına aracılık etmek için yayınlanan Esra Erol’da programı, konuklarının hayallerine ulaşmasına da yardımcı oluyor. Ortaya atılan iddiaları ekibiyle birlikte araştıran Esra Erol, gerçeklerin gün yüzüne çıkması için çalışıyor. Bir sonraki bölümü merakla beklenilen Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 2 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İlgiyle takip edilen program Esra Erol’da en son 2 Haziran 2021 tarihli yayınıyla izleyicisinin karşısına çıktı. Hülya Kantar Karayılan’ı konuk alan Esra Erol’da programının bu bölümünde ortaya atılan iddialar yine dudak uçuklattı. Kocasının kayınvalidesi tarafından başka biri ile dini nikahlandığını iddia eden Hülya, anne olamayacağı için bunları yaşadığını söyledi. Canlı yayına bağlanan Hülya’nın kocası Mehmet ise; eşine verdiği şansı kimseye vermediğini ve boşanmaktan defalarca vazgeçtiğini ifade etti. Hakkındaki iddialara da cevap veren Mehmet, şu anda da Elif isimli kişi ile imam nikahı ile evli olmadığını ama boşandıktan sonra evleneceği kadının o olduğunu söyledi.

Esra Erol’un bir diğer konuğu olan Kadir, reklam arasında fenalaştı. 12 yıllık eşi ile evliliğinin bitmek üzere olduğu için üzüldüğünü dile getiren Kadir, Kamuran’a çocuklarına annelik ve kendisine eşlik ettiği için teşekkür etti. Kamuran ise boşanmayı uzun zamandır istediğini, sürekli baskı altında tutulduğunu ve kendisine telefon bile kullandırılmadığını iddia etti. Esra Erol’da programının son konuğu olan Fatma, eşi Suat ile aylardır arasının çok kötü olduğunu bu yayında da yeniledi. Fatma, iki sene önce boşanmak için avukat tutacakken eşinin kendinden af dilediğini ve boşanmaktan vazgeçtiklerini söyledi. Fatma, eşiyle arasındaki sorunlar için Suat’ın eski eşi Sevgi’yi suçladı.

Esra Erol’da Programı 3 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Çiftler arasındaki yüzleşmelerle Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Esra Erol’da programı 2 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Yüzleşmelerde ikinci perdeye geçecek olan Esra Erol, Suat ve Fatma’dan son kararlarını alacak. Esra Erol’da, bugün, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.