Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Haziran 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 719. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Eğlence, lezzet ve heyecanı aynı anda sunan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hız kesmeden seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Sevilen program Gelinim Mutfakta; gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine ise 5 bilezik veriyor. Hal böyle olunca izleyenler, puan durumunu merak ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 2 Haziran puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 3 Haziran puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Yeni sezonunda Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programı eğlencenin, lezzetin ve heyecanın dozunu artırarak devam ediyor. Dört gelinin yemeklerini yarıştırdığı programda, kaynanalar jüriliğe soyunuyor. İsimsiz tabaklardan yemekleri tadan kaynanalar, günün birincisi olacak olan gelini puanlarıyla belirliyor. Günün birincisi olan gelinin çeyrek altın sahibi olduğu Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, cuma günleri hafta finaline gidiyor. Hafta finalinde; en düşük puanı alan gelin elenirken, en yüksek puanı alan gelin 5 bileziğin sahibi oluyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Haziran Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinlerin tatlı rekabetini konu alan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 2 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. İzleyenlerine tam bir lezzet şöleni yaşatan program, gelinlerin mutfaktaki yarışını ekranlara getirdi. Tadım vakti geldiğinde stüdyodaki yerini alan kaynanalar, yine çok konuşulacak puanlarını verdi. Puanlarının toplamını duymak için gün finalinde toplanan gelin ve kaynanalar çeyrek altının sahibini Seda Sayan’dan öğrendi.

Gün finalinde yüzleşmelerinin ardından açıklanan puan durumu herkesi şaşırttı. İki gündür birinci olan Yağnur, bu defa aldığı 13 puanla sadece üçüncü olabildi. Yağnur’u 9 puan ile takip eden Deniz ise günü sonuncu olarak tamamladı. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının 2 Haziran 2021 tarihli gün birincisi 21 puanla Seda oldu. Çeyrek altının sahibi olan Seda’yı 20 puanla Ayten takip etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Haziran Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

İzleyenlerinin yeni bölümlerini sabırsızlıkla beklediği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 3 Haziran 2021 tarihli yayınıyla seyirci karşısına çıkacak. Gelinlerin mutfakta, kaynanaların ise dedikodu da yarışacağı yeni bölümde en çok konuşulan konu puan durumu olacak. Hafta finaline son 2 yemek kala toplanan gelinler, elenmemek için mücadele edecekler. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün, saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.