Anneler 159. Bölüm Tek Parça İzle! 3 Haziran 2021 Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gündüz kuşağının fenomen dizisi Acemi Anneler, yeni adı Anneler ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Her zorluğa göğüs geren dört kadının yaşamını konu alan Anneler, kadınlarının annelik yolundaki maceralarını da ekranlara taşıyor. Yan karakterleriyle izleyenlerini gülümsetmeyi başaran Anneler dizisinin yeni bölümleri merakla takip ediliyor. Anneler dizisi 158. bölümde neler yaşandı? Anneler dizisi 159. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Gündüz kuşağında yayınlanan Acemi Anneler, yeni adı Anneler ile TRT1 ekranlarındaki yerini korumaya devam ediyor. Dört kadının yaşamında vermiş olduğu mücadeleleri ekrana taşıyan Anneler dizisinin başrollerinde Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk yer alıyor. Birbirlerine her zorlukta destek olan kadınlar, dram dolu yaşamlarını izleyicisiyle paylaşıyor. Yan karakterleriyle seyircisini güldürmeyi de başaran Anneler, hafta içi her gün, saat 17.00'da TRT 1 ekranlarından yayınlanıyor.

Anneler Dizisi 158. Bölümde Neler Yaşandı?

Sevilen dizi Anneler, en son 158.bölümü ile ekranlara geldi. Ecrin’in elinden alınması korkusuyla harekete geçen Beyza, Ecrin’i de alarak kayıplara karıştı. Murat ve Hayat Ecrin’i ararken Murat’ın aklına oldukça parlak bir fikir geldi. Murat’a göre Ecrin’in ortadan kaybolması biyolojik annenin kimliğini ortaya çıkarabilirdi. Bu fikir ile hemen harekete geçen Murat, biyolojik annenin avukatıyla görüşmeye gitti ve ona Ecrin’in kaybolduğunu söyledi.

Ecrin’in Aysun’un kızı olduğunu öğrenen Sevda, hastanede olduğu için bunu kimseyle paylaşmadı. Bebeğinin alınması gerektiğini öğrenen Sevda’nın zor zamanları duygusal sahnelerin ortaya çıkmasına neden oldu. Osman ile Sultan’ın gündeminde ise Seda’nın kendi başına açtığı boşanma davası bulunuyordu. Osman öğrenmeden Seda’dan davayı geri çekmesini isteyen Sultan, ısrarcı davrandı. Ancak Osman, davayı çoktan duymuştu. Altınların değiştirildiğinden habersiz olan Melahat ise Rıza’ya hesap sormak için harekete geçti.

Anneler Dizisi 159. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler, sevenlerinin karşısına 159.bölümü ile çıkmak için geri sayıma başladı. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümünden önce 159.bölüm fragmanını izleyicisiyle paylaşan Anneler, sırların yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladığını ekranlara taşıdı. Beyza ve Murat’ın biyolojik anneyi öğrendikleri bu bölümde, Sevda’nın bebeği için de yeni bir umut doğdu. Anneler, bugün saat 17.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.