Akrep Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 3 Haziran 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV’nin sevilen dizisi Akrep, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Anne ile kızları arasındakileri ilişkiler konu eden Akrep, Ferda’nın dönüşünü ve intikamını merkeze alıyor. Giderek işlerin karıştığı aile içi olaylar ise seyircinin bir hayli dikkatini çekiyor. Merakla beklenen Akrep dizisi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akrep dizisi 23. bölümde neler yaşandı? İşte Akrep dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Star Tv’nin yeni sezon dizilerinden olan Akrep, ele aldığı hikayesi ve oyunculuk performansıyla gündemlerden düşmüyor. Her hafta heyecan çıtasını bir adım daha üste taşıyan Akrep, anne ve kızlarının arasındaki gerilimi ekranlara taşıyor. Ele aldığı dramla yürekleri burkan Akrep dizisi, Ferda’nın dönüşünü ve intikamını konu alıyor. Ekranlara 1441 Productions imzalı olarak gelen Akrep’in yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken; senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor. Başrollerinde usta oyuncu Demet Akbağ’ın yer aldığı Akrep dizisinde Evrim Alasya da yer alıyor. Akrep, her perşembe saat, 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Akrep Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Sevilen dizi Akrep, 23.bölümü ile ekranlara geldi. Akrep’in son bölümünde Efe, Ahmet’in üzerine yürüdü. Ahmet, Efe’yi üzerine salan kişiyi ararken, Efe hastanede yaşam savaşı vermeye başladı. Efe’yi üzerine salan ismi öğrenmek için Ferda’nın üzerine giden Ahmet, gerilim dolu dakikaların ekranlara yansımasını sağladı. Efe’nin durumundan dolayı Perihan ve Ferda’yı suçlayan Merve, ailesinden kopmaya başladı. Ancak Merve’nin çıkışı Perihan ve Ferda’yı durdurmaya yetmedi. Ahmet’i yavaş yavaş öldürecek bir yol arayan Perihan ve Feride, zehir ile Ahmet’i öldürmeye karar verdi.

Ayşem’e evlilik teklifi eden Aras, istediği evet cevabını aldı. Düğün hazırlıklarına başlayan çift, karşılaşacakları engelden habersiz hazırlıklarını sürdürdü. Ferda Ayşem’i hata yaptığına inandırmaya çalışırken, Ahmet evliliğin olması için ısrar etmeye başladı. Evliliği duyan Duru ise çılgına döndü. Duru’ya söz veren Perihan, bu evliliğe engel olacağını söyledi. Öte yandan çocukluğundan bu yana içinde kalanları Perihan’a anlatan Ferda, anne kız bağlarını güçlendirmek istediğini söyledi. Bunun için harekete geçen ikili, duygu dolu anları ekranlara yansıttı.

Akrep Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Akrep, 24.bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Ahmet’in Ferda’ya silah çektiği bu bölümde, seyirci bir kez daha nefesini tutacak. Aras’ın Ayşem ile evlenmekten vazgeçerek Duru ile evlenmeye karar vereceği yeni bölümde, Ayşem şehri terk edecek. Bunu duyan Aras’ın düğün günü ne yapacağı ise merakla beklenecek. Akrep bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.