Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm Full İzle! 3 Haziran 2021Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İzleyenlerine benzersiz bir coğrafya betimlemesi sunan dizi, üçüncü sezonunda da ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Züleyha’nın hayatındaki dramı ekranlara taşıyan Bir Zamanlar Çukurova, dönem dizisi olmasıyla da bir hayli beğeniliyor. İlgiyle beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisi 98. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

İlk bölümüyle 13 Eylül 2018 tarihinde ATV ekranlarına gelen Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonuyla da izleyicisinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Sanat dünyasının usta isimlerini bir araya getiren dizinin kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Melike İpek Yalova, Hande Soral, Hülya Darcan ve İlayda Çevik gibi isimler bulunuyor. Ekranlara Tims&B Productions imzalı olarak gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 1970’li yılların Türkiye’sini konu alıyor. Yaşadıkları talihsiz olay sonrası İstanbul’dan Adana’ya gelmek zorunda kalan Züleyha ve Yılmaz, Adana’da yaşadıkları acılarla sürekli sınanıyor. Benzersiz bir coğrafya ve dönem betimlemesi sunan Bir Zamanlar Çukurova, izleyenleri tarafından bu yönüyle de takdir ediliyor. Demir ve Züleyha çiftini merkeze alan Bir Zamanlar Çukurova, her Perşembe saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor. 

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 98. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova, seyircisinin karşısına en son 98.bölümü ile çıktı. Radyodaki haberle yıkılan Çukurovalılar, Adana ve İstanbul arasında sefer yapan uçağın düşmesiyle yasa boğuldu. Fekeli’nin evine düşen ateş, Kerem Ali’yi bu defa annesiz bıraktı. Öte yandan çocuklarını da alıp giden Züleyha, Demir’in tüm uğraşlarına rağmen gemiden inmedi. Züleyha’yı geri döndürmek için peşine düşen Demir, Şadi’ye ulaştı ve kendini Londra’da Züleyha’yı ararken buldu.

Züleyha’nın nereye gittiğini öğrenmeye çalışan Sevda’nın tüm çabaları sonuçsuz kaldı. İkisinin arasındaki sırrın ortaya çıkmak üzere olduğundan habersiz olan Züleyha, çocuklarıyla kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyordu. Konağın penceresinden atılan taş, herkesi bambaşka bir maceraya savurdu. Müjgan’ın vefat haberiyle kahrolan Şermin, Ümit ve Sevda arasındaki bağlantının peşini bırakmamaya karar verdi. Konak’ta yaptığı araştırmalarla tüm delilleri toplayan Şermin, kızı Betül’ün sürpriziyle planına ara vermek zorunda kaldı. Züleyha’nın geri dönüp dönmeyeceği ise merakla beklenilmeye başlandı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova, 99.bölüm fragmanını yayınladı. Ümit’in hamile olduğunu öğrenen Demir’in ne yapacağı ise izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. Yavaş yavaş sırların açığa kavuştuğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fatma Özden’in kim olduğu da ortaya çıkacak. Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.