Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 3 Haziran 2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kıbrıs’ta yaşanan dram dolu yılları konu alan Bir Zamanlar Kıbrıs, TRT1’in çiçeği burnunda dizileri arasında yer alıyor. Ekranlara gerçek bir hikaye ve güçlü oyunculuk performanslarıyla gelen dizi, seyircisinin dikkatini çekiyor. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs, bu akşam ekranlara ara veriyor. Sezon finaliyle ekranlara gelecek olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Yayın hayatına Nisan’ın 1’inde başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs, Kıbrıs Türklerinin yaşadığı sorunları konu alıyor. Gerçek ve tarihi bir hikayeden beslenen dizinin, dönem koşullarını ekrana yansıtması da bir hayli beğeniliyor. Dram dolu sahneleriyle izleyenlerini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, ekranlara TMC Film imzalı olarak geliyor. Enosis yanlısı Kıbrıs Rumlarının Kıbrıs Türklerine yönelik yapmış olduğu saldırgan faaliyetleri de ekranlara taşıyan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinde; Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu ve Miray Akay gibi beğenilen isimler yer alıyor. Sevenlerine üzücü bir haber veren Bir Zamanlar Kıbrıs, bu akşam sezon finaliyle ekranlara kısa bir mola veriyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 8.bölümü ile çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs, Cengiz Topel ve Erenköy mücahitlerinin tanışma anını ekranlara getirdi. Böylece Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine gidecek olan yol açılmaya başlandı. Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler’in zaferle tamamladığı buzhane baskını, Lefkoşa’daki Türk halkına rahat bir nefes aldırdı. Bu zaferin ardından yolan çıkan Rauf Denktaş’ın rotası Ankara oldu.

İnci ve Müge’yi kurtarmaya çalışan Kemal, bir iz buldu. Bulduğu izin peşine düşen Kemal, ne pahasına olursa olsun İnce ve Müge’yi kurtaracağına söz verdi. Müge ve İnci’yi kurtarmak için Rum tarafına geçen Kemal’in en büyük yardımcısı Bereli oldu. Kemal ve Bereli’nin Rum tarafından nasıl geri dönecekleri ise merakla beklenilmeye başlandı. Ankaralı ise Sandy’nin ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için harekete geçti.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs, sevenlerinin karşısına sezon finali olan 9.bölümü ile çıkmak için hazırlanıyor. Bu bölümle birlikte ekranlara kısa bir yaz molası verecek olan dizinin, sezon finalinde nerede kalacağı bir hayli merak ediliyor. İzleyenlerinin merakını diri tutmak isteyen Bir Zamanlar Kıbrıs, 9.bölüm fragmanını sevenleriyle paylaşıyor. Fragmana göre Rauf Denktaş tarafı bu defa çocukları kurtarmak için harekete geçiyor. Bir Zamanlar Kıbrıs, bu akşam, saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.