Camdaki Kız Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 3 Haziran 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Her bölümüyle tüyler ürpertmeyi başaran Camdaki Kız, henüz yakın zamanda başladığı yayın hayatına devam ediyor. Dizinin baş karakteri olan Nalan’ın hayatındaki zorlukları ekranlara taşıyan Camdaki Kız, sevilen oyuncu Burcu Biricik’in performansıyla sıkça gündemlere geliyor. Merakla takip edilen Camdaki Kız dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 7. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Kanal D’nin çiçeği burnunda yapımlarından olan Camdaki Kız, ele aldığı konunun özgünlüğü ve oyunculuk performanslarıyla sıkça gündeme geliyor. Reyting sıralamasını alt üst etmeyi başaran Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanarak televizyon ekranlarına geliyor. Dram dolu bir hayata sahip olan Nalan’ın hikayesini konu alan Camdaki Kız, Nalan’ın annesi Feride’nin sahneleriyle izleyenlerinin tüylerini ürpertmeyi başarıyor. Odağına bir de aşk hikayesi yerleştiren dizinin ne yöne doğru gideceği izleyicisi tarafından bir hayli merak ediliyor. Camdaki kız, her perşembe, saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Camdaki Kız Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Tüm ilgiyi üzerine toparlamayı başaran dizi Camdaki Kız, seyircisinin karşısına en son 27 Mayıs 2021 tarihli 7. bölümüyle çıktı. Dizinin son bölümünde Sedat ve Nalan’ın öpüştüğünü gören Feride’nin Nalan’a neler yapacağı büyük bir gerilimle beklenmeye başlandı. Gördüğü sahne karşısında beyninden vurulmuşa dönen Feride, geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolünü kaybetti. Nalan’a uyguladığı şiddetin dozunu giderek artıran Feride, Nalan’ın tüm mutluluğunu elinden alarak ona cehennemi yaşatmaya başladı. Öte yandan Koroğlu konağında Gülcihan’ın kocasından gizli oluşturduğu AVM’si kahya Tako tarafından fark edilince evde işler bir hayli karıştı.

Gördüklerini Rafet’e anlatmaması için Tako’yu rehin alan Gülcihan ve Döndü, krizi nasıl çözeceklerini düşünmeye başladı. Rafet’in her yerde Tako’yu araması ise yaşanılan krizi daha da büyüttü. Nalan’a ulaşamayan Sedat, çareyi konuyu ailesine anlatmakta buldu. Bunun üzerine Koroğlu ailesi İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir ziyaret planladı. İlk defa Nalan’ın evine giden Muzo ise Nalan'ın odasından gelen sesleri duyarak yukarı çıktı. Nalan’ı baygın bulan Muzo’nun Nalan’ı kurtarıp kurtaramayacağı ise merakla beklenilmeye başlandı.

Camdaki Kız Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Camdaki Kız dizisi, sevenlerinin karşısına bu akşam 8.bölümü ile çıkacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 8.bölüm fragmanına göre; geçirdiği baygınlık nedeniyle hastalan Nalan, gözlerin Feride’ye çevrilmesine neden olacak. Feride’ye Sedat’a aşık olduğunu itiraf eden Nalan’ın nasıl bir tepki alacağı ise merakla beklenecek. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söylerken, Nalan ile Sedat evlenmek için büyük bir adım atacak. Canan Feride’ye size anlatmam gereken bir şey var çıkışı ise nefesleri tutturacak. Camdaki Kız, bu akşam, saat 20.00’da Kanal D ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.