Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Reyting sıralamasında dizilere kafa tutan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına geliyor. Hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını Müge Anlı’nın yaptığı program, ele aldığı şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarını aydınlatıyor. Elde ettiği ipuçlarını yeni bölümlerinde seyircisine duyuran Müge Anlı, ilgiyle takip ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Tatlı Sert programı, 18 Ağustos 2008 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı şüpheli kayıp ve ölümleri yakaladığı ipuçlarıyla aydınlatan Müge Anlı, dobra tavrı ve hayırsever kişiliğiyle de çok beğeniliyor. Nitelikli dolandırıcılık gibi kamuoyunu ilgilendiren konuları da ekranlara taşıyan Müge Anlı ile Tatlı Sert, aynı zamanda izleyenlerini bilgilendiriyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 4 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 4 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir haftadır kayıp olan Nebahat’i buldu. İstanbul’da bulunan iki çocuk annesi Nebahat’in kocası Hakan, kayınvalidesini suçladı. Evlenirken kendisine Nebahat’in hasta olduğunu söylemediklerini iddia eden Hakan, eşinin ailesine kızlarına sahip çıkmadığını söyledi. Müge Anlı’nın son bölümünde kayıp olarak aranan bir diğer isim 16 yaşındaki Sinem’di. 25 Mayıs’ta İzmir’den kaybolan Sinem’in ailesinin iddiaları seyircinin ağzını açık bıraktı. Kızlarının yediği büyülü sucuk sebebiyle kaçtığını ortaya atan aile, geçmişte kızlarının ablasının da kaçırıldığını söyledi. İki gündür kayıp olarak aranan Afgan asıllı kızı ise Müge Anlı’nın izleyicileri Sakarya'da buldu.

13 gündür haber alınamayan 27 yaşında ve Suriye uyruklu olan Hamide Cebeci’ye ne oldu sorusu Müge Anlı’nın bugünkü gündemiydi. Kadının kaçırılıp kaçırılmadığını araştıran Müge Anlı, Hamide’nin eşinin daha önce de babasını aramak için programa katıldığını söyledi. Bir müddettir Müge Anlı’nın gündeminde olan Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan’ın kaybı bu bölümün de konusuydu. Abla Meliha Karakuş'un iddialarıyla çalkalanan program, konuyla ilgili olduğu düşünülen Hava’nın öldürüldüğü iddiasını tartışamaya başladı. Konuyla ilgili harekete geçen emniyet, Müge Anlı programındaki ses kayıtlarını istedi. İddialarına bir yenisini ekleyen Meliha, Mehmet’in Yusuf’u öldüreceğim dediğini ortaya attı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 5 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Sevenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, 5 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısında olacak. Firdevs ile Mehmet’in kaybını araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı, kayıp olarak aranan Sinem ve Hamide hakkındaki sıcak gelişmeleri izleyicisine aktaracak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.