Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 4 Haziran 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin gönlünde taht kurmuş sunucu Esra Erol’un kendi adını verdiği programı Esra Erol’da hafta içi her gün seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekranlara taşıdığı ilginç aldatılma hikayeleriyle gündemleri derinden sarsan Esra Erol’da iddiaların taraflarının yüzleşmeleriyle de çok konuşuluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Esra Erol’da programı 4 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 3 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Esra Erol 4 Haziran 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Türkiye’de izdivaç programlarıyla ünlenen sunucu Esra Erol, 2015 yılından bu yana yeni ve farklı bir formatla seyirci karşısına çıkıyor. Esra Erol’da adıyla ATV ekranlarına gelen program, ilginç aldatılma öykülerini ekranlara getiriyor. Çiftlerin ortaya attığı iddiaları araştıran Esra Erol’da çiftler arası yüzleşmelerle de çok konuşuluyor. Anlaşmalı boşanmalar için bir nevi ara buluculuk görevi gören Esra Erol’da programı kayıplarını arayanların ve nitelikli dolandırıcılık mağdurlarının da sesi oluyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 3 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da seyircisinin karşısına en son 3 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Kadir ile Kamuran konusunun yavaş yavaş sonuna gelen Esra Erol’da programı Kamuran’ın ağlayarak tek hayatı darmaduman olanın eşi olmadığını ve kendisinin hiç psikolojisinin kalmadığını haykırmasına tanıklık etti. Telefona bağlanan Kamuran’ın kardeşinden enişte Kadir’e destek geldi. Ablasının eniştesini konuşturmadığını söyleyen kardeş, sanki arkasında çocukları bırakan ablası değilmiş gibi davrandığını dile getirdi. Annelerini aramak için programa katılan Ömer ve kardeşi, bu defa seyirciye veda etmek için ekrandaydı. Kardeşleri bir müjdeyle uğurlayan Esra Erol, her zaman hayalleri olan berber dükkanını onlara açacaklarına dair söz verdi

Esra Erol’da programının yeni konuklarından biri olan Hülya, bir önceki yayında eşinin kayınvalidesi tarafından başka biriyle dini olarak nikahlandırıldığını iddia etmişti. Telefonda “Cumhurbaşkanına kadar çıksan da seni sevmiyorum” diyen eşi için; “eşim buraya geldiğinde beni sevdiğini söyleyecek” diyen Hülya, haklı çıktı. Stüdyoya gelen eş, Hülya’yı sevdiğini itiraf etti. Telefona bağlanan kayınvalide Meryem, Esra Erol’a “oğlumu o kadından kurtar” diyerek tepkisini gösterdi. Eşine kedilerini emanet ederek Esra Erol’da programına çıkan Fatma, tüm Türkiye’yi şaşkına çevirmişti. Ardından programa gelen eş Suat, boşanmak istediğini söylemişti. Boşanmayı kabul etmeyen Fatma, bugün boşanmaya yanaştı. Ancak ortaya attı şart, herkesi şaşırttı.

Esra Erol’da Programı 4 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da 4 Haziran 2021 tarihinde de ekranlarda olacak. Kadir ve Kamuran’ın son kararını alacak olan Esra Erol, Hülya ve eşiyle ilgili gelişmeleri izleyicisine aktaracak. Yeni konuklar alması da beklenen Esra Erol’da programı, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.