Anneler 160. Bölüm Tek Parça İzle! 4 Haziran Acemi Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Günlük bir dizi olan Anneler, giderek TRT1’in vazgeçilmez dizisi haline geliyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Anneler dizisi birbirinden farklı dört genç kadının yaşamını konu alıyor. Annelik ve diğer konularda birbirine sürekli destek olan kadınlar, yaşadıkları zorluklarla izleyenlerini meraklandırmayı başarıyor. Anneler Dizisi 160. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler Dizisi 159. bölümde neler yaşandı? İşte Anneler dizisi hakkındaki tüm detaylar…

TRT1’in gündüz kuşağı dizisi olan Anneler, ekranlara gelmeye başladığı günden bugüne büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Birbirinden farklı dört kadının yaşam mücadelelerini ele alan Anneler dizisi, kadınların birbirlerine verdiği desteği ekranlara taşıyor. Anneler, sunduğu dram dolu sahnelerin yanı sıra yardımcı karakterleriyle izleyenlerine kahkaha dolu anlar da yaşatıyor. Keyifle takip edilen Anneler dizisi, hafta içi her gün saat 17.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Anneler Dizisi 159. Bölümde Neler Yaşandı?

Anneler dizisi izleyicisinin karşısına en son 159.bölümü ile çıktı. Bebeklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Orhan ve Sevda, bir hayli üzüldü. Hem bebeklerini hem de Sevda’yı yaşatmak isteyen Orhan, bir çare aramaya başladı. Ancak tek çare Orhan’ın kırgın olduğu Cenk’te idi. Cenk, anne karnındaki bebeği yaşatabilecek tek doktoru tanıyordu ve Orhan’dan habersiz doktoru ikna etmek için harekete geçti.  Cenk, görüşmeden Orhan’a bahsetmemesi için ise Tarık’tan sözü aldı.

Kendisi için babası Osman’ın üzüldüğünü gören Kemal, bir hayli duygusallaştı ve babasıyla barışmaya karar verdi. Osman ise davayı Seda’nın açması nedeniyle Sultan ile kendisini Kemal’in ayırmak istediğini düşünmeye başladı. Anneler dizisinin son bölümü baba oğul olan Osman ile Kemal’in yüzleşmesine tanıklık etti. Melahat ise sahte altın meselesi sebebiyle Hanife ile tartışmaya başladı. İhsan ise Hanife’nin yanında yer alarak, sahte altınların akıbetini araştırmaya koyuldu.

Anneler Dizisi 160. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler dizisi 160.bölüm fragmanını seyircisiyle paylaştı. Fragmana göre; Anneler dizisinin yeni bölümünde, Sevda bebeğini kurtarmak için ameliyata girecek. Beyza; Aysun’un Ecrin’in annesi olduğunu Sevda’nın bilip bilmediğini sorgulayacak. Meliha’nın kaybolan düğün altınlarını ise Aysun’un çaldığı ortaya çıkacak. Heyecanlı sahneleriyle ekranlara gelecek olan Anneler, bugün, saat 17.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.