Kırmızı Oda Dizisi 40. Bölüm Full İzle! 4 Haziran 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk günden bugüne Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kırmızı Oda, gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşımaya devam ediyor. Ele aldığı kahramanların travmalarını merak eden izleyenler, Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyor. Kırmızı Oda Dizisi 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda dizisi 39. bölümde neler yaşandı? İşte Kırmızı Oda dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Kırmızı Oda, 4 Eylül 2020 tarihinden bu yana izleyenleri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bir psikiyatri kliniğini ve kliniğe gelen hastaların seanslarını ekrana taşıyan Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi kitabından ekranlara taşınıyor. Yaşadıkları travmalarla izleyicilerle derinden bir bağ kuran kahramanları, birbirinden farklı ünlü isimler canlandırıyor. Dizinin başrol karakteri olan Doktor Manolya’ya ise usta oyuncu Binnur Kaya hayat veriyor. Bir süredir Sadi’nin hikayesini ekranlara taşıyan Kırmızı Oda’nın yeni bölümleri izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Kırmızı Oda, her cuma, saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Kırmızı Oda Dizisi 39. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda dizisi sevenlerinin karşısına en son 39.bölümü ile çıktı. Azra ile yeniden karşılaşmalarını Doktor Manolya’ya anlatan Sadi, eğlenceli ve romantik bir anıyı ekranlara taşıdı. Azra ile yeniden karşılaşmalarından sonra beraber eski mutlu günlerinde dönmek için nasıl çabaladıklarını anlatan Sadi, Doktor Hanım’ı da bir hayli etkiledi. Geçmişten gelen dostu Miço ile yüzleşmesini de anlatan Sadi, Doktor Hanım’ı oldukça şaşırttı.

Vahit ve Zafer’den sonra evin hanımı Nurcihan da Doktor Manolya’yı ziyaret etti. Eşindeki ve oğlundaki değişimden bahseden Nurcihan, Doktora Hanım’a teşekkür etti. Kendi yüklerinden de kurtulmak istediğini söyleyen Nurcihan, izleyenleri çocukluk yıllarına götürdü. Vahit ise Nurcihan ile evlendiği ilk zamanlarda yaptığı bir hatayı Doktor Hanım’a anlatarak geçmişiyle yüzleşti. İzleyenleri hikayesiyle derinden etkileyen Mitra, bu seansında Paris’te bulunduğu yıllarda erkek arkadaşı Yasin tarafından gördüğü istismarı anlattı.

Kırmızı Oda Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda 40.bölüm fragmanını izleyicisiyle buluşturdu. Fragmana göre Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Mitra, Vahit’in Zafer’in babası olduğunu öğrenecek. Vahit’in Doktor Manolya’ya gönderdiği mektubun hemen ardından kalp krizi geçirmesi duygu dolu sahnelerin ekranlara yansımasına neden olacak. Mekanı silahla taranan Sadi, geçmişten gelen biriyle daha karşılaşacak. Kırmızı Oda, bugün, saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.