Payitaht Abdülhamid 154. Bölüm Full İzle! 4 Haziran 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlandığı ilk günden bugüne popülerliğini koruyan Payitaht Abdülhamid, ekran macerasının sonuna geliyor. Osmanlı padişahlarından Abdülhamid’in yaşamını ekranlara taşıyan Payitaht Abdülhamid, bu akşam final bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. İzleyenleri ise duygu yüklü bir final yapacağı bilinen Payitaht Abdülhamid’in final detaylarını merak ediliyor. Payitaht Abdülhamid dizisi 154. bölüm fragmanı yayınladı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi 153. bölümde neler yaşandı? İşte, tüm ayrıntılar…

Gerçek tarih çizgisinden beslenen Payitaht Abdülhamid, 24 Şubat 2017 yılından bu yana seyircisiyle buluşuyor. Uzun yayın hayatına rağmen izleyenlerinin ilgisinden bir şey kaybetmeyen Payitaht Abdülhamid, Sultan Abdülhamid’in tahttaki 20.yılı ve sonrasını ekranlara getiriyor. Es yapım imzalı olarak ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid; 5.sezonun son bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Final bölümüyle seyircisinin karşısına son kez çıkacak olan Payitaht Abdülhamid, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 153. Bölümde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid, izleyenlerinin karşısına en son 153.bölümü ile çıktı. Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de başlayan isyanı ele alan Payitaht Abdülhamid dizisinin bu bölümü, Sultan Abdülhamid’in isyanı bastırma çabasını ekranlara taşıdı. Ancak çabaları yetersiz kalan Sultan Abdülhamid, kendisini zor bir durum içerisinde buldu.

Öte yandan faaliyetlerine devam edebilmek isteyen Karaso ve Prens Sebahattin, Paris’e yerleşmeye karar verdi. Sultan Abdülhamid’in sürpriz bir ismi vazifeden azletmesi ise seyirciyi bir hayli şaşkına çevirdi. Bildiklerini anlatmasından korkulan Ali’nin ise ölüm emri verildi. Mary’nin hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olması herkesi final bölümü için daha da meraklandırdı.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 154. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

TRT1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, 154.bölümü ile ekranlara veda edecek. Final bölümüyle seyircisinin karşısına son kez çıkacak olan Payitaht Abdülhamid dizisi, yeni bölümünde 10 Şubat 1918 civarını konu alacak. Final sahnesinde padişah Abdülhamid’in ölümünü konu alacak olan Payitaht Abdülhamid dizisi, Abdülhamid’in “Tek korkum, yaptıklarımın unutulmasıdır, unutturmayın. Benim hakkım milletime helaldir” sözleriyle sevenlerine duygu yüklü bir veda edecek. Payitaht Abdülhamid, bu akşam saat 20.00’da final bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.