Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm Full İzle! 4 Haziran 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türk dünyasının önde gelen oyuncularını tek bir dizide toplayan Bozkır Arslanı Celaleddin, yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seyirciden beklediği ilgiyi gören dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise dizi severlerin gündemini oluşturuyor. Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölümde neler yaşanacak? Bozkır Arslanı Celaleddin 3. bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

ATV ekranlarının yeni dizisi olan Bozkır Arslanı Celaleddin, bekediği ilgiyi görmeye başlıyor. Seyircisinin karşısına en son 2.bölümü ile çıkan Bozkır Arslanı Celaleddin, bugün yeni bölümüyle ekranlara gelemeye hazırlanıyor. Gerçek bir tarihi hikayeden beslenen Bozkır Arslanı Celaleddin, Cengiz Han’ın “keşke böyle bir oğlum olsaydı” dediği Celaleddin Harzemşah’ı konu alıyor. Türk tarihinin en korkusuz komutanlarından biri olarak tanınan Celaleddin Harzemşah’ı ünlü oyuncu Emre Kıvılcım canlandırıyor. Türk dünyasının usta oyuncularının bir araya geldiği Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde; Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova üstleniyor. Dizinin kadrosunda Türkiye’den Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi beğenilen isimler yer alıyor. Bozkır Arslanı Celaleddin, her cuma, saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Yayın hayatına henüz yeni başlamış olan Bozkır Arslanı Celaleddin, seyircisinin karşısına en son 2.bölümü ile çıktı. Harzemşah sarayındaki kızışan iktidar savaşlarını ekranlara taşıyan Bozkır Arslanı Celaleddin, Celaleddin'in kurtardığı Kutlu Bike’nin Harzemşah topraklarına girmesiyle başladı. Celâlettin'in saraya Kutlu Bike ile dönmesi ise Harzemşahlarda endişe yarattı.

Kutlu Bike’nin kaçırılmasının Cengiz Han'a açıkça savaş ilanı olduğunu düşünen ve Celaleddin'in emrine karşı gelerek elçilik kafilesine katılmasına sinirlenen Sultan Aleaddin, Celaleddin'i zindana attırdı. Tüm bu gelişmeler sarayı ortadan ikiye böldü. Komutanların kontrolü nedeniyle karşı karşıya gelen Sultan Aleaddin ve Türkan Hatun iç savaşı soğuk olsa da başlattı. Cengiz Han'ın ajanı olan Kutlu Bike ise ilk vazifesini yerine getirdi. Kutlu Bike'nin hamlesi karşısında Türkan Hatun hiç istemediği bir çıkış yaptı.

Bozkır Arslanı Celaleddin 3. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

ATV’nin çiçeği burnunda dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin, bugün 3.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Sultan’ın ölüm yatağına düşeceği bu bölümde, sarayın içi bir hayli karışacak. Valide Hanım kendisine ordu toplamaya hazırlanırken, Şehzade Celaleddin sadık asker arayışına girecek. Türkan Hatun’un odasındaki kağıt ise saraya bir kadının sokulduğu şüphesini ortaya çıkaracak. Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.