İbo Show 27. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 5 Haziran Tek Parça Youtube İzle

İmparator İbrahim Tatlıses, Star TV ekranları aracılığıyla 9 yıl aradan sonra hayranlarının karşısına İbo Show ile yeniden çıkıyor. Türkiye’nin özlenen programı İbo Show, sanat camiasının sevilen isimlerini konuk etmeye devam ediyor. Gerçek bir müzik ziyafetiyle ekranlara gelen İbo Show, tam gaz eğlence sunuyor. Merakla beklenen İbo Show programı 27. bölüm tanıtımı yayınlandı mı, bu hafta kimler konuk olacak? İbo Show programı 26. bölümde neler yaşandı? İşte İbo Show hakkında tüm detaylar…

Müzik dünyasının imparatoru olarak adlandırılan İbrahim Tatlıses, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 9 yıldan bu yana ekranlardan uzak duruyordu. Star TV’nin seyircisine yeni sezonda yaptığı sürprizle ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, İbo Show’u yeniden sunmaya başladı. Ekranların büyük bir hasretle beklenen programı İbo Show, birbirinden ünlü konuklarıyla eski hayran kitlesini yeniden toparladı. Seyircisine gerçek bir müzik ziyafeti yaşatan İbo Show, ünlülülerin gizli sırlarını da masaya yatırmaya başladı. Seyircisine bol kahkaha da vaat eden İbo Show, her cumartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

İbo Show Programı 26. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 26.bölümü ile çıkan İbo Show, yine tam bir müzik ziyafeti sundu. İzleyenlerini yer yer duygulandıran yer yer de kahkaha boğan İbo Show, sevilen ünlü isimleri son bölümünde bir araya topladı. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği İbo Show’un 26. bölümünün konukları; Mine Koşan, Hakkı Bulut, Burcu Güneş, Vahdet Vural ve Gökhan Tepe oldu. Sevilen sanatçılar özel hayatlarına dair açıkladığı sırlarla da magazin gündemlerini bomba gibi düştü. Seyircisine bol kahkaha sunan İbo Show, bir sonraki bölümün konuklarının merak edilmesine neden oldu.

İbo Show Programı 27. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Ekranların özlenen programı İbo Show, yeni yayın hayatına 27. Bölümü ile devam edecek. Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan İbo Show; Gülben Ergen, Mehmet Ali Erbil, Mahmut Tuncer, Aydemir Akbaş ve Özgür Alter gibi sevilen isimleri konuk edecek. Bol kahkaha ve müzik garantisi veren İbo Show, bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.