Kardeşlerim 16. Bölüm Full İzle! 6 Haziran 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezonun son düzlüğüne ATV ekranlarından giriş yapan Kardeşlerim, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevgi ve umut dolu bir hikaye ile izleyicisiyle buluşan Kardeşlerim dizisi, anne ve babasını art arda kaybetmiş kardeşlerin yaşamını konu alıyor. Her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışan gençler, seyircinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Kardeşlerim dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 15. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Dört kardeşin dram dolu hayatlarını ekranlara getiren Kardeşlerim dizisi, 16.bölümü ile seyircisinin kantarına çıkmaya hazırlanıyor. Reytinglerde istediğini elde etmeye başlayan dizi, seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Genç oyuncuların başrollerinde yer aldığı kardeşlerim dizisinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor. Umut dolu bir yaşam mücadelesini ekranlara taşıyan Kardeşlerim, seyircisinin bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklemesini sağlıyor. Kardeşlerim her cumartesi saat 20.00’da yeni bölümleriyle ATV ekranlarına geliyor.

Kardeşlerim Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 15.bölümü ile çıkan kardeşlerim, Harika’nın sinsi planları sonucu Suzan’ı kendi tarafına çekmesini ekranlara getirdi. Suzan’ı inandırmayı başaran Harika, bu defa Ömer’i okuldan attırmanın yollarını aramaya başladı. Kendini savunmak zorundan kalan Ömer, bir bilinmezliğin ortasına düştüğünden habersizdi. Kızlarını Kadir’den uzak tutmak için harekete geçen Akif ile Nebahat Melisa’yı uyardı. Ancak ikisinin Doruk ve Asiye arasındaki yakınlaşmadan henüz haberleri yoktu. Suzan’ı iflas ettirmek için harekete geçen Akif, akıl almaz planını uygulamaya koydu. Tolga ise; Ömer ve Kadir’den intikam almak için Asiye’yi zor duruma sokacak bir plan yaptı ve planın sonunda Asiye yaralandı.

Kardeşlerim Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ATV’nin yeni dizilerinden olan Kardeşlerim, bu hafta seyircisinin karşısına 16.bölümü ile gelecek. Bir önceki bölümünde Asiye’nin yaralanması kardeşlerin gerilimini iyice artıracak. Asiye’nin iyileşip iyileşmeyeceği merakla beklenecekken, Kadir kardeşlerine yapılanların hesabını sormak için harekete geçecek. Sinirden gözü dönen Suzan ise hesap sormak için Akif’in ofisinin yolunu tutacak. Kardeşlerim, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.