Kefaret Dizisi 29. Bölüm Full İzle Star TV! 7 Haziran Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin bu sezon yayın hayatına geçirdiği Kefaret, ele aldığı dram dolu hikayesiyle ilgileri üzerine toparlamayı başarıyor. Zülfi Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından televizyon hikayelerine uyarlanan Kefaret, sevilen oyuncuların performanslarıyla televizyon ekranlarına geliyor. Yeni bölümleri merakla beklenilen Kefaret Dizisi 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kefaret Dizisi 28. bölümde neler yaşandı? İşte, Kefaret dizisine dair tüm merak edilenler…

Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisi, FOX TV ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. Seyircinin karşısına kesintisiz çıkmaya devam eden Kefaret’in başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi sevilen isimler yer alıyor. Müzik öğretmeni Zeynep’in tek bir günle yıkılan hayatını ele alan Kefaret, Zeynep’in dram dolu hikayesini ekranlara taşıyor. Sevenlerine yürekleri ısıtacak bir de aşk hikayesi sunan Kefaret, seyircisine Zeynep ve Sinan’ın aşklarını büyük bir ilgiyle takip ettiriyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturduğu Kefaret dizisi her pazar saat 20.00’da yeni bölümleriyle FOX TV ekranlarına geliyor.

Kefaret Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Kefaret dizisi, seyircisinin karşısına 28.bölümü ile çıktı. Mehdi’yi tuzağa düşüren Sinan, seyircisine aksiyon dolu sahneler yaşattı. Hastanede yatmakta olan babaanne Ayşe, büyük sırrını açıkladı. Sude’yi kaybetmemek için son kozunu oynayan Zeynep, Selena’yı oyuna getirdi. Fulya’nın ise Selena için bambaşka bir planı vardı. Arzu’nun başına gelen bebeğini kaybetme tehlikesi yürekleri ağza getirdi. Meltem’in içindeki iyiliği çıkarmak için çabalayan Alp başarısız olunca Meltem’den vazgeçmeye karar verdi.

Kefaret Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV’nin sevilen dizisi Kefaret, seyircisinin karşısına 29.bölümü ile çıkacak. Selena’nın geri dönmesiyle birlikte kızı Sude’ye tekrar kavuşan Zeynep, çok mutlu olacak. Ancak Zeynep’in mutluluğu babaannenin hamlesiyle yarıda kalacak. Sude’yi Zeynep’ten bu defa babaannesi alacak. Zeynep’i üzen bu durum Meltem’in çıkışıyla birleşince Kefaret dizisinde işler iyice karışacak. Alp ile yerle bir olan Meltem, yaşadıklarını Zeynep’ten bilecek. Seyircisinin merakla beklediği Kefaret, pazar akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.