Menajerimi Ara 40. Bölüm Full İzle! 7 Haziran 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! Başka Gün

Ego Ajans ve menajerlerinin maceralarını ekranlara getiren Menajerimi Ara, izleyicisin karşısına hız kesmeden çıkmaya devam ediyor. Her yeni bölümünde yeni krizlerle seyircisinin karşısına çıkan Menajerimi Ara’nın yeni bölümleri izleyenleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Menajerimi Ara dizisi 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 39. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Özgün konusu ve oyunculuk performansıyla her geçen gün hayran kitlesini artıran Menajerimi Ara, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlanan dizi; piyasanın en güçlü ajansı olan Ego Ajans ve en güçlü menajerleri olan Kıraç, Peride, Çınar ile Dicle’nin yaşamını ekranlara taşıyor. Sunduğu komedi ile bir hayli beğenilen Ego Ajans, menajerlerin arasındaki tatlı bir yarış etrafında dönüyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş, senarist koltuklarında Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş’in oturduğu Menajerimi Ara, Star TV ekranlarına Ay Yapım imzalı olarak geliyor. Her Pazar saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelen Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu gibi ünlü isimler yer alıyor.

Menajerimi Ara Dizisi 39. Bölümde Neler Yaşandı?

İzleyicinin karşısına en son 39.bölümü ile çıkan Menajerimi Ara, Alper’in menajerliğini üstlenen Dicle’nin maceralarını ekranlara taşıdı. Dicle’nin Ceyda’dan habersiz yapmış olduğu bu hamle, Ceyda’nın sert tepkisiyle karşılaşmasına neden oldu. Kızı ile Ceyda arasında kalan Kıraç, ne yapacağını bir türlü kestiremedi. Çukur’un final bölümünün çekimleri sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Mustafa Kırantepe, Ego Ajansı bir hayli karıştırdı. Bu gizemli kayıp için Kırantepe’nin menajeri Kıraç’tan yardım isteyen dizinin idari yapımcısı, oldukça sert bir çıkış yaptı.

Çukur’un final bölümünün senaryosunun sızdırılmaması ve Mustafa Kırantepe’yi bulmak için harekete geçen Kıraç, gözünü kararttı.  Öte yandan, Dicle ve Çınar’ın oyuncuları Timur ve Didem’in aldığı ayrılık kararı ikinci bir krizin doğmasına neden oldu. İkilinin aldığı ayrılma kararı, birlikte yer aldıkları reklam kampanyası ve dizinin akıbetiyle birlikte Ego Ajans’ı da zora sokarken; Dicle ve Çınar’ın güçlerini birleştirmesini sağladı.  Senaristinin senaryosunun çalınmasıyla boğuşan Peride ise yeni bir kriz kapısını araladı.

Menajerimi Ara Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, 40.bölüm fragmanını izleyicisiyle buluşturdu. Fragmana göre; Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde Dicle Barış’ın söylediği yalanın izlerini taşımaya devam ettiğini Barış’a haykıracak. Dicle’nin menajerlik ile sevgililiği birbirine karıştırdığını düşünen Barış, hiç beklemediği bir yol ayrımı seçeneğiyle karşılaşacak. Menajerimi Ara, bu Pazar saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.