Survivor 2021 Tek Parça 6 Haziran Pazar Son Bölüm Canlı İzle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

Tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de yayınlanan Survivor, 2021 sezonuyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Ünlüler ve gönüllerinin yarışına ev sahipliği yapan Survivor 2021, nefesleri kesecek bir yarışı seyircisinin karşısına taşıyor. Adaları birleştiren Survivor 2021 yarışmacılarının gerginliği ise giderek artıyor. Survivor 3 Haziran’da ne oldu, kim kazandı? Survivor 3 Haziran market oyununu kim kazandı? Survivor 5 Haziran 2021 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, detaylar…

Survivor 2021, 5 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Survivor, dünyayla aynı anda Türkiye’de de yayınlanmaya devam ediyor. 2021 sezonuyla TV8 ekranlarına gelen Survivor, ünlüler ve gönüllerinin nefesleri kesen yarışına ev sahipliği yapıyor. Finale giderek yaklaşan Survivor 2021, birleşme partisinden bu yana kırmızılar ve mavilerin yarışını ekranlara taşıyor. Çeyrek finalle birlikte Mavilerin adasında yaşamaya başlayan iki takım da gerilimin iyice zirveye tırmanmasına neden oluyor. Final için geri sayıma başlayan Survivor 2021’in yeni haftadaki takım kaptanları ise yeni bölümündeki yarışıyla belli oluyor.

Survivor 3 Haziran’da Ne Oldu? Kim Kazandı? Survivor 20 Mayıs Market Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021, seyircisinin karşısına en son 3 Haziran 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Parkurdan önce takım kaptanı seçen yarışmacılar; Mavi takımda Ayşe, Kırmızı takımda da İsmail’in kaptan olmasına karar verdi. Kırmızı ve mavi takımın ada birleşmesinden sonra ilk kez parkura çıkıyor olması, yarışın heyecanını iyice artırdı. Yarışmacılar, Survivor'da sona doğru tüm enerjileri ile mücadele ederken, market oyununun ödülünün lahmacun olduğu açıklandı. Aleyna’nın sayısıyla birlikte haftanın market ödülünü kazanan takım kırmızılar oldu.

Survivor son bölümünde iki ayrı oyuna ev sahipliği yaptı. İkinci oyunu ödül oyunu olan Survivor 2021’de oyuncular bu defa lüks bir villada havuz partisine katılmak için parkura çıktı. Kıyasıya bir rekabetin sahnelendiği parkurda, oyuncuların gerginliği de giderek tırmandı. Lüks villa partisinin yanı sıra kahve içme olanağı da tanıyan ödül oyununda yüzü gülen taraf Poyraz’ın sayısıyla birlikte maviler oldu.

Survivor 5 Haziran 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor 2021, 5 Haziran 2021 tarihli yayınında dokunulmazlık oyununa ev sahipliği yapacak. İlk kez bireysel dokunulmazlık için yarışacak olan yarışmacılar, seyircisine bir kez daha nefesleri tutturacak. Adaların birleşmesiyle birlikte gerilen Batuhan, içine düştüğünü düşündüğü entrikalara karşı sesini yükseltecek. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşecek olan Survivor’un yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.