Tozkoparan İskender 26. Bölüm Sezon Finali Full İzle! 7 Haziran Tozkoparan İskender Sezon Finali Tek Parça Youtube İzle!

Türkiye’nin nadir fantastik dizilerinden biri olan Tozkoparan İskender, sezon finali bölümüyle ekranlara kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. İskender’in zaman yolculuğunu konu alan dizi, seyircisine fantastik dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor. Sultana yapılacak suikastı merakla bekleyen izleyenler, Tozkoparan İskender’in sezon finalini konuşuyor. Tozkoparan İskender dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tozkoparan İskender dizisi 25. bölümde neler yaşandı? İşte, detaylar…

Tozkoparan’ın devamı niteliğinde çekilen Tozkoparan İskender, yeni yılın ikinci gününden bu yana seyircisiyle buluşuyor. Ekranlara Fotoroman Film imzalı olarak gelen Tozkoparan İskender; fantastik bir yolculuğun kapılarını aralıyor. İskender’in çocukluk halinin günümüze yolculuk yapmasıyla başlayan dizi, kahramanlarını yeni bir serüvenine sürüklüyor. Öte yandan bir Venedik casusu olan Cihangir (Giovanni) ise dizide olayların sürekli karışmasına neden oluyor. Her pazar saat 17.00’da TRT1 ekranlarına gelen Tozkoparan İskender, bu pazar sezon finaliyle seyirci karşısına çıkıyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Tozkoparan İskender dizisi seyircisinin karşısına en son 25.bölümü ile çıktı. İskender’in Rüya’yı kurtarmasıyla ortaya çıkmaya başlayan gerçekler, Rüya’yı sonunda Tozkoparan İskender’in günümüze bir zaman yolculuğu yaptığına ikna etti. İskender’in bu zamana ait olmadığını ve zaman makinesi hazır olur olmaz kendi zamanına geri döneceğini öğrenen Rüya, bu gerçek karşısında yıkıldı. Mavi Ay ise İskender ile bir daha görüşmemek üzere yollarını ayıracaklarına inanamazken, okuldaki turnuvaya İskender’siz katılmak zorunda olmak özgüvenlerinin düşmesine neden oldu.

Kasırga takımı ise turnuvada Taygu Koleji’ni Mavi Ay’ın temsil edecek olmasını kendilerine yediremezken, zaman yolculuğundan gelen Giovanni’den son bir hile planı aldı. Bu hileyle Mavi Ay’ı turnuvada rezil etmek isteyen Kasırgalar, harekete geçti. Öte yandan tarihte değişmekte olan bilgiler, İskender’in bir hain olarak anılmasına neden olmaya başladı. Her şeyin sarpa sarmaya başladığı anda Savaş Hoca’nın elindeki taş Tozkoparanlar’a umut eldi. Geçmişe dönmek için bir fırsat yakalayan İskender, her şeyi normale döndürmek için harekete geçti.

Tozkoparan İskender Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Fantastik türün önemli bir temsilcisi haline gelen Tozkoparan İskender, 26.bölümü olan sezon finali ile seyircisinin karşısına çıkacak. Konusunun doğduğu sultana suikast hikayesi sezon finalinde ekranlara yansıyacak. Ok atışıyla izleyenlerinin gönüllerinde taht kuran İskender ise sultana yapılacak olan suikastı engellemeye çalışacak. Tozkoparan İskender, 6 Haziran Pazar, saat 17.00’da sezon finali bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.