Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Haziran 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümleriyle ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Konuklarının ilginç yaşam öykülerini ekranlara taşıyan program Esra Erol’da ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Esra Erol programı 7 Haziran gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 4 Haziran’da neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da programı hakkındaki tüm detaylar...

Türkiye’nin sevilen sunucularından biri olan Esra Erol, 2015’ten bu yana Esra Erol’da programını sunuyor. Uzun süre sonra seyircisinin karşısına farklı bir formatla çıkan Esra Erol, gerçek yaşam öykülerini programına konuk ediyor. Özellikle ilginç aldatma hikayeleri etrafında dönen Esra Erol'da, farklı konuklarıyla Türkiye’nin gündemine oturmayı başarıyor. Esra Erol'da programı hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 4 Haziran’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 4 Haziran 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programı, evi terk eden eşine dön çağrısı yapan Ayten (Aytan) Korkmaz’ı ağırladı. 3 yıl önce eşinin evi terk ettiğini iddia eden Ayten, ağlayarak eşi Mustafa Korkmaz’a aşkını haykırdı. Ayten’in dön feryadına ilk karşılık Dede isimli Mustafa’nın abisinden geldi. Canlı yayına bağlanan Dede, Ayten’in dolandırıcı olduğunu iddia etti. Ardından telefona bağlanan eş Mustafa, ilk başta Ayten’in kızı ile tanıştığını sonra Ayten’in başına bela olduğunu ortaya attı. Ayten ve kızı yüzünden cezaevine düştüğünü iddia eden Mustafa, boşanmak istediğinin altını çizdi. Esra Eol’da son bölümüne konuk olan bir diğer isim Abdülhamit Çaba’ydı.

Dini nikahlı eşi Neslihan Coştu’nun 7 aylık ikiz çocuklarına mama almak için evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyleyen Abdülhamit, eşinin dönmesini ve iki çocuğunu nüfusta üzerine vermesini söyledi. Tek derdinin çocuklar olduğunu belirten Abdülhamit, “Bana çocuklarımı versin başka bir şey istemiyorum” dedi. Kamuran ve Kadir hikayesinde yavaş yavaş sona gelen Esra Erol, çiftin boşanmada anlaştığını duyurdu. Telefona bağlanan ve kızına dön çağrısı yapan Kamuran’ın anne ve babası stüdyoyu gözyaşlarına boğdu. Esra Erol’da programının fenomen çifti Mehmet ve Hülya, 3 yıllık ayrılığın ardından Esra Erol sayesinde kavuştu. Çifti İstanbul turuna gönderen Esra Erol, romantik dakikalardan oluşan İstanbul turu videosunu izleyenleriyle paylaştı.

Esra Erol Programı 7 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol'da programı seyircisinin karşısına 7 Haziran 2021 tarihinde de çıkacak. Yeni bir haftaya merhaba diyecek olan Esra Erol’da yeni bölümü Kadir ve Kamuran’ın boşanma davasına tanıklık edecek. Ayten’in eşi Mustafa’nın stüdyoya gelmesi beklenirken, Mehmet ve Hülya’nın tüp bebek tedavisine başlanacak. Esra Erol’da bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.