Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 7 Haziran Günü Kim Birinci Oldu? 720. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmacılarına altın dağıtmaya devam ediyor. Dört gelinin yarıştığı programda, kaynanalar ise jüriliğe soyunuyor. Bol eğlence sunan programın son bölümünde eleme heyecanı gerçekleşiyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 4 Haziran kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 7 Haziran günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Türkiye’nin bol kahkaha ve lezzetli yemek tarifleri vaat eden programı Gelinim Mutfakta, sezon başından bu yana Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Dört gelinin el lezzetlerini yarıştırdığı programda kaynanalar puanları veriyor. Gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine beş altın bilezik hediye eden Gelinim Mutfakta, cuma günleri eleme gerçekleştiriyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün, saat 13.15'te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 4 Haziran Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seyircisinin karşısına en son 4 Haziran 2021 tarihinde çıkan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, hafta finalini gerçekleştirdi. Bir gelinin elendiği bir gelinin ise altın bileziklerin sahibi olduğu hafta finalinde yine kaynanaların verdiği puanlar konuşuldu. Kendilerine verilen yemeğin lezzetini yakalamaya çalışan gelinler, kaynanalardan puanlarını aldıktan sonra hafta finaline çıktı.

Bir haftadır gelinlerin aldığı toplam puanları açıklayan Seda Sayan, haftanın birincisini ve elenen ismini seyircisiyle paylaştı. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 7 Haziran puan durumuna göre; 85 puan alan Seda, beş altın bileziğin sahibi oldu. Seda’yı 77 puanla takip eden isim altın bileziklere veda eden Yağnur idi. Eleme potasına giren Ayten ve Deniz ikilisinden yüzü gülen Ayten oldu. 52 puan alan Deniz, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programına veda eden isim olarak açıklandı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 7 Haziran Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Türkiye’nin sevdiği format Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, seyircisinin karşısına 7 Haziran 2021 tarihinde de çıkmaya devam edecek. Yeni bir haftaya başlayacak olan Gelinim Mutfakta programındaki kıyasıya rekabete yeni bir gelin ve kaynanası dahil olacak. Benzersiz lezzet tarifiyle gelinleri yarıştıracak olan Gelinim Mutfakta, puanlama anını yine sabırsızlıkla bekletecek. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.