Anneler 161. Bölüm Tek Parça İzle! 7 Haziran 2021 Acemi Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Birbirinden farklı dört kadının yaşamını ve yaşamındaki zorlukları ele alan Anneler, dram dolu hikayesiyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Seyircisinin yeni bölümlerini büyük bir ilgiyle takip ettiği Anneler, hafta içi her gün TRT1 ekranlarından yayınlanıyor. Anneler dizisi 161. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler dizisi 160. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Mayıstan bu yana Anneler adıyla ekrana gelen Acemi Anneler, TRT1’in günlük dizileri içerisinde yer alıyor. Dört kadının dram dolu hayat mücadelelerini ekrana getiren Anneler dizisi, izleyenleri tarafından bir hayli seviliyor. Kadınların dayanışmalarıyla izleyenlerine umut olan Anneler, genç kadınların annelik yolundaki süreçlerini de ele alıyor. Anneler hafta içi her gün saat 17.00'da TRT1 ekranlarına geliyor.

Anneler Dizisi 160. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 160.bölümü ile çıkan Anneler, Sevda ve bebeğinin kritik bir operasyondan geçirdiği anları ekranlara getirdi. Başarı ile sonuçlanan operasyon herkesi mutlu ederken, Orhan’ı Cenk’e karşı yumuşattı. Sevda’nın ameliyatını yapan hocayı Cenk’in bulup ikna ettiğini öğrenen Orhan, Cenk’le barıştı ve Hayat ile Cenk’in evliliğine onay verdi. Aysun; Beyza ve Murat’ın her şeyi öğrendiğini fark edince Ecrin’i alıp kaçmaya çalıştı. Ancak bu fırsatı yakalayamadan Aysun, Beyza ile yüzleşmek zorunda kaldı.

Beyza ve Aysun arasında yaşanan tartışmanın kötü sonuçlanması, bu durumun mahkemede kimin aleyhine işleyeceğini merak ettirdi. Aysun aleyhine olan son gelişme ise butikteki kamera görüntülerini İhsan’ın açığa çıkarmasıydı. Seda, boşanma davasını açanın kendisi olduğu ve Sultan’ın suçu olmadığını anlatmak için Osman ile görüşmek istedi ve bunun için harekete geçti. Fakat Osman’ın kaldığı otelde onu bir kadınla görmesi her şeyi değiştirdi. Otele gelen Sultan, gördükleri karşısında adeta yıkıldı.

Anneler Dizisi 161. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1’in günlük dizisi Anneler, seyircisinin karşısına bugün 161.bölümü ile çıkacak. Cenk ile Hayat’ın evliliklerine olur veren Orhan, yüzükleri takmak isteyecek. Bundan hiç hoşlanmayan Dürdane, “o sana düşmez” diyerek karşı çıkacak. Kız isteme anının gerçekleşeceği bu bölümde, Orhan’ın istemeye gelmemesi Cenk’i zora sokacak. Orhan’ın istemeye gelip gelmeyeceği ise merakla beklenecek. Anneler, bugün saat 17.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.