Kağıt Ev Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 7 Haziran Kağıt Ev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV’nin yeni dizilerinden biri olan Kağıt Ev, sezona bir kala yayın hayatına dahil oluyor. Ele aldığı konunun ilginçliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kağıt Ev dizisi bu akşam 8.bölümü ile seyircisinin kantarına çıkıyor. Cihan ve Azra arasındaki yasak aşkın ortaya çıkacağı Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü izleyicisi tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Kağıt Ev dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Kağıt Ev dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılar…

Sezonun son çeyreğinde yayın hayatına başlayan Kağıt Ev, farklı olay örgüsü ve güçlü oyunculuk performanslarıyla bir hayli ilgi görüyor. Fırtına ailesinin büyük kızı Cemre’nin abisinin sevgilisi İnci’yi öldürmesini konu alan Kağıt Ev dizisinde, ailenin yaşadıkları dramlar ekrana getiriliyor. Başarılı bir ağır ceza avukatı olan Aylin ve hukuk profesörü olan Cihan kızlarını korumak için cinayeti ört pas ederken, oğullarının cinayet suçunu üstlenmesiyle birlikte dağılıyor. Cihan’ın ortaya çıkmak üzere olan yasak aşkı Azra ise bir hayli ilgi çekiyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev, her pazartesi, saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kağıt Ev Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Sevilen dizi Kağıt Ev, seyircisinin karşısına en son 7.bölümü ile çıktı. Ailesinden intikam almak için cinayeti üstlenen Mert’i kurtarmak isteyen Aylin ve Cihan Fırtına harekete geçti ve komiser Bülent’e gerçekleri anlattı. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırladı ki, Mert’in anne ve babası çaresiz eli kolu bağlı kaldı. Aylin ve Cihan’ın cinayeti Cemre işledi açıklaması üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynamaya başladı.

Cihan ise herkesten sakladığı yasak aşkını Bülent’e itiraf etmek zorunda kaldı. Bu itiraf Bülent için büyük hayal kırıklığı yaratırken; Cihan ve Azra’ya karşı inancını kaybetti. Günlerce kızına ne olduğunu merak eden Gülsüm, İnci’nin sığındığı evde öldürülüp bir de bahçesine gömüldüğünü öğrenince çılgına döndü. Gülsüm’ün tepkisi Aylin’in canını çok yaksa da Aylin, Gülsüm’ün haklı olduğunu biliyordu. İtirafıyla suçlu bulunan Mert’i ise cezaevinde hiç haberdar olmadığı bir sürpriz bekliyordu. Mert, varlığını bilmediği dedesi ile aynı koğuşa düştü.

Kağıt Ev Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Farklı hikayesiyle izleyenlerini kendisine hayran bırakan Kağıt EV, bu akşam 8.bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kağıt Ev dizisinin 8.bölüm fragmanına göre; Cemre Azra’nın babasının sevgilisi olduğunu öğrenecek. Azra’ya saldıran adamın kafasına vurmasının ardından Cemre, Azra’ya saldıracak. Cemre’nin bir kez daha katil olup olmayacağı merakla beklenilecekken, Azra’nın akıbeti de yeni bölümde öğrenilecek. Ailesinden intikam almak isteyen Mert, hapishanede kötü zamanlar geçirmeye devam edecek. Kağıt Ev, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.