Maraşlı Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 7 Haziran Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir intikam hikayesini konu alan Maraşlı dizisi, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırıyor. Mahur ile Maraşlı’nın kalpleri ısıtacak aşkını ekranlara taşıyan dizi Maraşlı, içerdiği bilinmezlikle ile yeni bölümlerinin merakla beklenilmesini sağlıyor. İlgiyle takip edilen Maraşlı dizisi 20. bölümde neler yaşandı? Maraşlı dizisi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

İstihbarattan bir isim olan Maraşlı’nın intikam hikayesini konu alan dizi, yeni yılın ilk ayından bu yana ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Ele aldığı aşk ve intikam ikilemini ekranlara başarılı bir şekilde yansıtan Maraşlı dizisinin başrollerinde; Burak Deniz ve Aline Boz yer alıyor. Aksiyon ve dram dolu sahneleriyle izleyenlerini ekran başına kilitleyen Maraşlı, TIMS&B Productions imzalı olarak ekranlara geliyor. Hasta kızının intikamını almak için yola çıkan Maraşlı’nın Mahur’a aşık olduğu Maraşlı dizisi, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Maraşlı Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Fenomen dizi Maraşlı, seyircisinin karşısına en son 20.bölümü ile çıktı. Maraşlı ve Mahur birbirlerine özlemlerini ifade edelerken, Mahur’un Savcı ile samimiyeti Maraşlı tarafından sorgulanmaya başlandı. Maraşlı, Savcı Tolga’dan rahatsız olurken, Mahur da Dilara’dan rahatsız oldu. Fuad, Maraşlı’yı Mahur’a yalan söylememesi konusunda uyarırken, ona Mehmet İnce olduğunu anlatması gerektiğini söyledi. Maraşlı’nın, Mahur’a Mehmet İnce kimliğini itiraf edip edemeyeceği ise merakla beklenilen konular arasında yer aldı.

Savcı Tolga ise araştırdığı konu ile ilgili Savaş ve Maraşlı’yı sorguya çağırdı. Maraşlı ve Savaş uzun zaman sonra ilk kez bu sorgu aracılığıyla karşı karşıya geldi. Savcı’nın ikisine de sorduğu ilk soru Mehmet İnce’nin kim olduğu oldu. Mehmet İnce’yi araştırmaya başlayan Savcı Tolga, Savaş’ın da ilgisinin bu yöne kaymasına neden oldu. Artık Mehmet İnce’nin peşinde hem Tolga hem de Savaş vardı. Maraşlı, Necati’den öğrendiği Hurdacı’ya ulaşmak için Fuad ile bir plan hazırladı ve 10 Milyon dolar temizlenecek para olduğu haberini etrafına saldı. Hurdacı, adamlarından Fuad’ın aklamak istediği miktarı duydu ve bir buluşma ayarladı. Ancak Hurdacı buluşmaya gitmek yerine adamlarını gönderdi.

Maraşlı Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ATV’nin sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Maraşlı, bu akşam seyircisinin karşısına 21.bölümü ile çıkacak. Savcı Tolga’nın Mehmet İnce’yi araştırmaya başlayacağı Maraşlı dizisinin yeni bölümünde Mahur’un abisi Necati kaçırılacak. Necati’nin akıbeti merakla beklenirken, Maraşlı intikam almak istediği Hurdacı’ya çok yaklaşacak. Maraşlı, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.