Survivor 2021 Tek Parça İzle! 8 Haziran Salı Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Türkiye’nin fenomen yarışması Survivor, 2021 sezonuyla nefesleri tutturmaya devam ediyor. Finale giderek yaklaşan Survivor 2021, çeyrek final bölümleriyle TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Survivor Türkiye 8 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, adaya veda eden isim kim olacak? Survivor Türkiye 7 Haziran’da neler oldu, dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? eleme adayı kim oldu? İşte tüm detaylar…

Kıran kırana bir hayatta kalma mücadelesini ekranlara getiren Survivor 2021, tüm heyecanıyla yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Tüm dünyada yayınlanan program Survivor, Türkiye’deki yarışını Dominik Cumhuriyeti’nde çekiyor. Çeyrek final bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkan Survivor 2021, haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanıyor. Vermiş olduğu ödüllerin cazibesi ve zorlu parkurlarla yarışı kızıştıran Survivor 2021’de oyuncular arasındaki gerginlik de giderek yükseliyor. Şampiyonunun belli olmasına haftalar kalan Survivor 2021’in yeni bölümleri saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Survivor Türkiye 7 Haziran’da Neler Oldu, Dokunulmazlık Ödülü Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayı Kim Oldu?

Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya rekabetin döndüğü Survivor 2021 yarışması seyircisinin karşısına en son 7 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Haftanın son ve bireysel dokunulmazlık oyunun oynandığı Survivor 2021 yarışmasında yine kıran kırana bir mücadele vardı. Çeyrek final ile birlikte bireysel oynanmaya başlayan dokunulmazlık oyununun finalinde İsmail ve Berkay yarıştı. Berkay’ı 5-1'lik skorla mağlup eden İsmail Balaban, dokunulmazlık sembolünü alan haftanın son ismi oldu.

Dokunulmazlık oyununun ardından konseye katılan yarışmacılar İsmail Balaban’ın eleme için vereceği isme odaklandı. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu Poyraz kazanmıştı. Poyraz eleme potasına duygusal bir karar verdiğini söyleyerek Aleyna Kalaycıoğlu’nu sokmuştu. İkinci dokunulmazlığı alan Berkay ise mavi takımdan Steven’ı elemeye aday göstermişti. Son dokunulmazlığın sahibi İsmail ise eleme potasına Ayşe’yi soktu. Böylece eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu, Steven ve Ayşe’nin Survivor 2021’de kalmak için yarışacağı Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu.

Survivor Türkiye 8 Haziran Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Survivor 2021, 8 Haziran Salı günü seyircisinin karşısına yeni bölümüyle çıkıyor. Eleme konseyi ile izleyicisiyle buluşacak olan Survivor, yine nefesleri tutturacağa benziyor. Adaya veda eden isim merakla beklenecekken, elemeye Aleyna ile Ayşe arasındaki gerginliğin damga vuracağı biliniyor. Ailelerin de karıştığı bu gerginliğin nereye gideceği ise henüz kestirilemiyor. Survivor 2021 bugün saat 20.00’da eleme konseyi ile seyircisinin karşısına çıkıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.