Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda gündeme oturmayı başaran Hülya ile Mehmet’i konuk eden Esra Erol’da programı yine çok konuşuluyor. Esra Erol’da programı 8 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 9 Haziran gündemleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

Yayın hayatına 2015’ten bu yana devam eden Esra Erol’da programı, ilginç konu ve konuklarıyla gündeme oturmayı başarıyor. Yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam eden Esra Erol’da programının yeni çifti Hülya ile Mehmet ise seyircinin bir hayli dikkatini çekiyor. Esra Erol’da programı hafta içi her gün, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 8 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV’nin gözde yapımlarından olan Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına en son 8 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Nevşehir’den Ayşe Baş’ı konuk eden Esra Erol, Ayşe’nin eşinin 19 Mayıs tarihinde Ayşe’nin en yakın arkadaşı Fatma ile kaçtığını söyledi. Ayşe ise programa engelli bir çocuğu olduğunu ve haklarını alarak eşinden ayrılmak için geldiğini söyledi. Telefona bağlanan eş, hakkındaki tüm iddiaları kabul etti ve Fatma’ya aşık olduğunu söyledi. Anlaşmalı boşanmak istediğini belirten eş, Ayşe’nin ve çocuğunun hakkını vereceğini dile getirdi.

Esra Erol’da popüler çifti haline gelen Mehmet ile Hülya hakkında bugün ortaya atılan iddialar, stüdyodaki seyirciyi şaşkına çevirdi. Telefona bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadının Hülya’nın kardeşi Hatun’un cezaevine girdiğini söylemesi Esra Erol’u bir hayli şaşırttı. Cezaevine girip çıktığını kabul ettiğini söyleyen Hatun, nedenini stüdyoda paylaşamayacağını dile getirdi. Telefona bağlanan pek çok sayıdaki tanık, Hatun’un 7 yaşındaki kızının Hatun ve arkadaşları tarafından istismara uğradığını iddia etti. Sosyal Hizmetler’e canlı yayın aracılığıyla çağrı yapan Esra Erol, çocuğun biran önce koruma altına alınmasını rica etti.

Esra Erol’da Programı 9 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümleri merakla beklenilen program Esra Erol’da 9 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Ayşe ile eşini buluşturacak olan Esra Erol, Hülya ile Mehmet hakkındaki yeni iddiaları da ekranlara getirecek. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV erkanlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.