Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Haziran 2021 Çarşamba ATV Canlı izle!

Reytinglerin sevdiği isim olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp çiftin akıbetini araştırmaya devam ediyor. Yeni bölümleriyle seyircisi karşısına çıkan Müge Anlı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV’den canlı yayınlanıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın yaptığı Tatlı Sert programı 2008’den bu yana yayın hayatına devam ediyor. Dobralığı ve hayırseverleriyle çok beğenilen Müge Anlı, yaptığı programla da reyting sıralamasında dizilere kafa tutuyor. 13 yıldır gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu ara Hava cinayeti ile bağı bulunan çiftin kaybını araştırıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Haziran’da Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 8 Haziran 2021 tarihinde çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Kübra’nın dün yayın sonrası ailesinin yanına dönmek istediği için ekibe ulaştığını açıkladı. Kaçtığı evli adam hakkında konuşan Kübra, Maşallah ile iş yerinde tanıştığını ve kaçmak gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Annesinin Eyüpsultan’a gitmesine izin vermediğini söyleyen Kübra, Eyüpsultan’a gittiği için korkup Maşallah’ın yanına gittiğini ifade etti. Maşallah’ın evli olduğunu bile bilmediğini söyleyen Kübra, boşanma aşamasında olduğunu bildiğini ve evlilik vaadiyle kandırıldığını iddia etti.

Mehmet Turhan ve eski eşinin kaybında kilit isim olan Hava’nın cinayetinde yapılan gözaltıların sürdüğünü söyleyen Müge Anlı, Mehmet ve eşinin kaybının 21. gününde olduğunu hatırlattı. Kayıpla ilgili emniyetin alarma geçtiğini söyleyen Müge Anlı, kardeş Yusuf'un bağ evi ve çevresinin kadavra köpekleri ile arandığını dile getirdi. 69 yaşındaki dayısı Hüseyin Kök'e 2 haftadır ulaşamayan yeğen, Müge Anlı’dan yardım istemek için programa katıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 9 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, 9 Haziran 2021 tarihinde canlı yayın ile seyircisiyle buluşacak. Mehmet Turhan ve eski eşinin kaybıyla ilgili yapılan arama çalışmalarından sıcak gelişmeleri aktaracak olan Müge Anlı, Hava cinayeti ile devam eden gözaltılar hakkında bilgi verecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.