Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Seyircisinin karşısına yeni bölümleriyle çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı yeni konuk ve konularıyla gündemleri sarsmaya devam ediyor. Hülya ve Hatun hakkındaki iddialarla çalkalanan Esra Erol’da programının yeni bölümleri seyircisi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol’da programı 10 Haziran gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 9 Haziran’da neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Esra Erol 10 Haziran 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Seyircisinin karşısına gerçek yaşam öyküleriyle çıkan Esra Erol, programında ağırladığı ilginç konu ve konuklar ile gündemlerden bir türlü düşmüyor. Esra Erol’da programına birkaç gündür konuk olan Hülya ile kardeşi Hatun hakkındaki iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. Öte yandan seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Esra Erol’da programı yavaş yavaş sezon finaline yaklaşıyor. Hal böyle olunca Esra Erol’da seyircisi Hatun’un kızı ile ilgili yetkililerin bir adım atıp atmadığını merak ediyor. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 9 Haziran’da Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı seyircisinin karşısına en son 9 Haziran 2021 tarihinde çıktı. Ayşe’nin eşi Bayram Baş ve eşinin birlikte kaçtığı arkadaşı Fatma Gültekin Ayşe ile yüzleşmek için stüdyodaydı. Bayram, Fatma ile 3 aydır ilişkisi olduğunu söylerken, Ayşe 5 ay olduğunu iddia etti. Fatma’nın eski eşi Yaşar ise, kendisine iftira atıldığını, yatağa bağımlı olduğunu ve eşine şiddet uygulayamayacağını söylediği bir videoyu yayına gönderdi. Stüdyoya gelen Fatma’nın kayınpederi İsmet, Bayram’ın üzerine yürüyünce gerginlik birden tırmandı. Güvenlik görevlilerinin ayırdığı kavga Bayram’ın yayın arkasına alınmasıyla duruldu.

Kiralık ev bulmak için Süleyman denen kişi ile tanıştığını iddia eden Hülya, Mehmet ile boşanmaya karar verdiğini duyurdu. Hülya’nın kardeşi Hatun, kızını sosyal hizmetlerin alıp götürdüğünü, ancak yapılan soruşturmada temiz çıktığını söyledi. Taciz iddialarını reddeden Hülya, eve gelen kişilerin Hatun’un eski dini nikahlı eşi olan Beyhan’ın arkadaşlarının olduğunu iddia etti. Hülya ile Hatun’un kardeşleri Neslihan hakkında ortaya atılan yeni iddia ise tüm stüdyoya dudak uçuklattı.

Esra Erol’da Programı 10 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da programı 10 Haziran 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkacak. Yavaş yavaş sezon finaline yaklaşan Esra Erol’da yeni bölümünde Hülya ve Mehmet çifti ile Ayşe ve Bayram çiftinin son kararlarını alacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.