Müge Anlı Tamamı Tek Parça 10 Haziran 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıpların akıbetini aydınlatamaya devam ediyor. Son bölümünde 69 yaşındaki Hüseyin Kök'ün şüpheli kaybını ele alan Müge Anlı, elde ettiği ipuçlarıyla yine izleyenlerini şaşkına çevirmeyi başarıyor. Merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Haziran gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Haziran’da neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

Televizyon ekranlarına Mavi Klaket imzalı olarak gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert’in proje tasarımcılığını ve sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı üstleniyor. Adli tıp uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın da hazır bulunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugüne kadar en az 168 şüpheli ölüm dosyasını aydınlatmış bulunuyor. TİAK reytinglerine göre Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 9 Haziran’da Neler Yaşandı?

Reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert, en son 9 Haziran 2021 tarihinde seyircisinin karşısına çıktı. Perşembe günü evden kaçan 20 yaşındaki Melisa Nacak’ı aramak için stüdyoya gelen anne Nilgün Nacak, kızının biri tarafından tehdit edildiği için kaçtığını iddia etti. Melisa’nın annesine yolladığı video ise stüdyodaki seyirciyi şaşkına çevirdi. Videoda Melisa, her yerde kendisinin arandığını ama kaçırılmadığını, kaçtığını, geri dönmeyi düşünmediğini ve yeni bir yola çıktığını hatta evlendiğini herkese açıkladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, son bölümünde 69 yaşındaki “Hüseyin Kök'e ne oldu?” sorusunu sormaya devam etti. Hüseyin Kök’ün kaybıyla iddiaların odağına oturan yeğen Alaeddin, stüdyodaydı. Olay günü babası ile dayısının ormana ağaç kesmeye gittiğini, ellerinde de küçük bir testere olduğunu söyleyen Alaeddin, dayısını orada kaybolduğunu söyledi. Yeğen Alaeddin hakkında canlı yayına bağlanan tanıkların anlattıkları ise 69 yaşındaki Hüseyin Kök’ün parası yüzünden mi ortadan kaldırıldığı fikrini akla getirdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Seyircisinin yeni bölümlerini büyük bir merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 10 Haziran 2021 tarihinde yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümünde 69 yaşındaki Hüseyin Kök’ün şüpheli kaybını araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı, Hüseyin Kök’ün yeğeni Alaeddin hakkındaki iddiaları ekrana taşıyacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.